A Warzone sztárduója, DiazBiffle és SuperEvan egy 2v2 versenyen játszott 100.000 dollárért, amikor ellenfeleikkel együtt megdöntötték a Quads világrekordját, Calderán.

A Warzone 2v2-es versenyek egyszerű formátumúak: két duó belép ugyanabba a lobbiba, és megnézik, melyik duo tudja a legtöbb gyilkosságot összehozni. A formátumot sokan szeretik, mivel biztosítja, hogy mindkét csapat ugyanazzal a lobbival nézzen szembe.

Amikor Biffle és SuperEvan összecsapott Hisoka és Shifty ellen a $100K Caldera Challenge selejtezői során, a csapat elég könnyű lobbit kapott. Ezt a tényt ki is használták, és mind a négyen több mint 30 gyilkosságot könyvelhettek el a Quads világrekordhoz vezető úton.

A végére a két duó 135 killt ért el… Ám a világrekord lehet, hogy semmissé válik.

Míg néhány 2v2 meccs alacsonyabb pontszámmal végződik, mert az egyik csapat meghal, ez a meccs az elejétől a végéig szoros volt. Mivel a csoport valahogy egy 0,63 K/D-s lobbiba került, ami messze az 5,69-es csapat K/D-jük alatt van (WZStats szerint) – kihasználták a lehetőséget.

 

Evan és Biffle összesen 68 killt ért el. Ellenfelük, Hisoka és Shifty 67-et. Ez az összesített teljesítmény világrekordot jelentett a csoport számára, és a formájuk a tornán is folytatódott.

A verseny a Caldera Challenge $100K második selejtezője volt, és végül Biffle és Evan szerezte meg a nap első helyét, Shifty és Hisoka pedig a harmadik helyet.

Sajnos utóbbi sikerét hackeléssel kapcsolatos vádak árnyékolták be.

A verseny alatt és után Shifty-t egy másik Warzone profi, Rasim ‘Blazt’ Ogresevic hackeléssel vádolta meg. Még nem tisztázták a vádak alól, de a bűnösségét sem sikerült bebizonyítani.

 

Ha azonban valóban hackelt, akkor ez egyszerűen csak még lenyűgözőbbé teszi Biffle és Evan győzelmét.

Ezt a trükköt ismered már?

30k dolcsi fél perc alatt? – Ezzel a trükkel szerezd meg az első loadoutod

https://leet.hu/nonap/borítókép: Warzone Nation | Best Moments & Clips

×