A Warzone játékosok megdöbbentek, miután felfedeztek egy egyszerű trükköt, amellyel 30 másodpercen belül 30k dollárt kereshetnek a landolás után.

A Warzone-ban a csendes-óceáni indulás óta sok szó esik a pénzről. Míg az elején rengeteg pénz volt, a fejlesztők azóta csökkentették a pénzforgalmat – így nehezebbé vált a loadoutok és a streakek biztosítása. Bár a contractok teljesítése és a killek az álltalános módja a pénzgyűjtésnek, egyes játékosok elégedetlennek találták ezeket.

Egy játékos különösen, mivel talált egy trükköt, amivel fél perc alatt 30k dolcsit szedett össze.

Jamcowl Redditen egy videóban mutatta be, hogyan lehet ilyen gyorsan pénzt gyűjteni, és mindössze 2 dologra van szükséged.

A Warzone nem csak AA teherautókat adott a Calderához, hanem egy speciális, NPC által irányított járművet is, amit Armored Convoy Trucknak hívnak. Ez utóbbi elpusztításával a játékosok rengeteg lootot kapnak, köztük zsákszámra pénzt, valamint satchelt, killstreakeket és Nebula V lövedékeket.

Ennyi finomsággal a tét, nem meglepő, hogy a konvojok rengeteg kárt tudnak tankolni. De, ahogy jamcowl bemutatja, van egy egyszerű módja annak, hogy szinte azonnal kiiktassuk őket.

Közvetlenül egy AA teherautóra szállva a Mines POI-ban, jamcowl átül a lövészülésbe, és – ahelyett, hogy az AA ágyúval az égre célozna – a konvojt veszi célba. Pillanatokon belül a jármű megsemmisül, és jamcowl képes áthajtani és biztosítani a jutalmukat.

How to get $30k within 30 seconds of landing from CODWarzone

A Reddit-válaszokban az embereket nagyon lenyűgözte az új trükk. Így lehetséges, hogy nem sokáig tudjátok kihasználni az ingyen loot lehetőségét, mivel egyre több ember fog rájönni.

Válaszul jamcowl elárulta, hogy mennyi időbe telik majd a játékosoknak AA ágyú nélkül elpusztítani a konvojokat. Számításaik szerint a teherautókat 4-6 rakétával vagy 150-200 AR lőszerrel lehet megsemmisíteni.

Az AA ágyú ezzel szemben, hát láttátok, nem telik túl sok időbe.

Vérvörös szemek, repülő perifériák? – Derítsd ki, hogy mennyire vagy játékfüggő

https://leet.hu/shop/newmerch/

×