A Warzone közösség ismét szidja a Raven Software-t, mivel a csapat megkérdőjelezhető döntéseket hozott a lejátszási listák rotációjával kapcsolatban.

A Warzone rajongók az elmúlt három hónapban nagyon hangosan fejezték ki nemtetszésüket a battle royale játéklistáival kapcsolatban. A Raven még egy teljes blogbejegyzést is kiadott, amelyben kifejtette, hogy mi áll az egyes döntések hátterében, és hogy azon fognak dolgozni, hogy a döntés átláthatóbb legyen.

Úgy tűnik azonban, hogy mindez visszafelé sült el, mivel a Caldera Clash eltávolítása ismét őrjöngésbe kergette a közösséget.

A „rowdygringo” nevű felhasználó egy Reddit-posztban felhozza az új lejátszási listát, és azt állítja, hogy szomorú a Caldera Clash eltávolítása miatt.

You miss Clash, don’t you? from CODWarzone

Más felhasználók egyetértettek, valaki még azt is elmondta, hogy ez egy olyan módként szolgált, amely javította a játékmenetüket. „A Clash tökéletes solo kaland számomra. Szintén jó lehetőség arra, hogy javítsam a játékmenetemet. Szeretném visszakapni.” Egy másik személy azt kérdezte, hogy mikor tér vissza a játékmód, ám sajnos ezt jelenleg nem lehet tudni.

Az emberek a Twitteren is kivitték frusztrációjukat. Raven új lejátszási listáról szóló tweetjére válaszolva az emberek megkérdőjelezték az egyik mód kiválasztását.

 

Chuckles‘ rendkívül csalódott volt, hogy a Vanguard Plundert látta a rotációban, és azt állította, hogy „senki a Földön” nem kívánja ezt. A tweetre rengeteg válasz érkezett, mindannyian egyetértettek ezzel.

Bár a Warzone-nak nem ez az első rodeója, hogy felbosszantja a rajongókat a playlist miatt, ez az első alkalom a 2. évadban. Tehát a közeljövőben nagy változások jöhetnek, hogy a játékosok elégedettek legyenek.

Az ingyen cuccokat ne felejtsétek el behúzni!

Ingyen kódok márciusban is – Így húzhatod be az ajándék Warzone tárgyakat

https://leet.hu/shop/newmerch/borítókép: Moneynis

×