Ugyan akadnak még kisebb technikai problémák az HBO Max alkalmazásával, de már most mérhetetlenül jobban és felhasználóbarátabban működik, mint az HBO Go.

Két éves késéssel a mai napon végre hazánkba is elérkezett a Warner mindent is magába foglaló streaming szolgáltatása, az HBO Max. Az új szolgáltatás indulása egyben a régi és a rettentő HBO Go alkalmazás végét is jelenti, de ez szerencsénkre az előfizetéseket nem sokban fogja zavarni.

Az HBO Max applikációja már tölthető szinte az összes arra alkalmas készülékre – viszonylag újabb TV-készülékekre, PS4/PS5 – Xbox One/Series konzolokra, illetve Androidos telefonokra a Play Store-ból, és iOS-re az App Store-ból. A telepítést követően pedig csak be kell jelentkeznünk a Gós profilunkkal/előfizetésünkkel, amit automatikusan felismer. Most még azonban akadhatnak technikai problémák a bejelentkezésekkel és/vagy az eszközök csatolásával, de hamarosan ez a probléma is elhárul.

Jogos a kérdés, hogy megemelkedik-e a havonta fizetendő összeg?

A jó hír az, hogy nem. Pontosabban nem feltétlenül fog drágulni. A Warner ugyanis rendkívül jó fej módon azt találta ki, hogy a már meglévő (és a március 8. és 31. között) előfizetők most még változatlan áron kapják meg a Maxot, amit örökös 33 százalékos kedvezménnyel oldottak meg. Ha azonban bármikor is szüneteltetjük, esetleg lemondjuk az előfizetést, akkor legközelebb már az eredetileg meghatározott árat, havi 2390 forintot kérik el a szolgáltatásért.

Ezért pedig egészen széles tartalmi kínálatot kapunk, az HBO Max ugyanis magába foglalja a Warner, az HBO, a DC, a Cartoon Network és a Max Originals összes filmjét és sorozatát. Sőt, a Warner Bros. mozifilmjei 45 nappal a premier után bekerülnek a szolgáltatásba.

Ultramenő új magyar sorozattal indít az HBO Max Magyarországon

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×