Könnyen meglehet, hogy az HBO Max első saját gyártású magyar szériája lesz minden idők egyik, ha nem a legjobb hazai sorozata.

Egy roppant izgalmasnak tűnő, teljesen új saját gyártású sorozattal durrantja be az HBO a magyarországi HBO Max streaming szolgáltatásának márciusi indulását.

A Besúgó című sorozat a 80-as évek Magyarországán játszódik, amikor is a kommunizmus határozta meg a magyar közéletet. A címszereplő egy fiatal egyetemista, Gergő lesz, aki azért költözik fel vidékről a fővárosba, hogy végre megkezdhesse a tanulmányait a Gazdaságtudományi Egyetemen, ahol hamar beilleszkedik. A fiatal diák azonban a kormányt bíráló csoportosulásból szerez magának barátokat, így az állambiztonsági szervek emberei is hamar rátalálnak, hogy a beteg öccsét felhasználva beszervezzék őt besúgónak.

Ez lesz az HBO legújabb magyar sorozatának alapfelütése, amiben olyan szuper-tehetséges színészeket láthatunk viszont, mint Márkus Luca, Hermányi Mariann,  Vas Judit Gigi,  Szász Júlia, Szőke Abigél, Váradi Gergely,  Lengyel Benjámin, Varga Ádám, Patkós Márton, vagy Borbély Richárd.

A Besúgó egyelőre pontos premierdátumot nem kapott, azt azonban már tudni, hogy valamikor tavasszal  debütál az HBO Max felületén – feltehetőleg még márciusban, esetleg áprilisban. De nem addig sem hagynak minket alamizsna nélkül, és mutattak belőle egy őrületesen izgalmas előzetest.

A jó hír pedig, hogy ha időben előfizetsz a Maxra, akkor örök kedvezményt kapsz az előfizetés árából:

Meglepően olcsó lesz az HBO Max idehaza, a Disney+ viszont jóval drágább lehet

 

https://leet.hu/streamplify

×