Kiderült, hogy mennyibe fog kerülni az HBO Max és a nyáron induló Disney+, és bizony mindkettő olcsóbb lesz a Netflixnél.

Hamarosan Magyarországon is elérhető lesz a Warner HBO Gót váltó mindent egybefogó streaming szolgáltatása, az HBO Max. A március 8-i rajton túl azonban sok részletet nem tudtunk, ez változik meg most, az HBO Magyarország ugyanis hivatalosan is bejelentette az előfizetői konstrukciókat.

Az HBO Max idehaza nem variál sokat, hiszen egyetlen csomagot kínál csak, annak viszont az ára nem lesz több 2390 forintnál havonta.

Azok viszont, akik március 31. előtt előfizetnek, örök 33%-os kedvezményt kapnak, vagyis a hónap végéig 1590 forintért lehet befizetni rá.

Ez pedig nemcsak az újakra, hanem a meglévő, jelenleg Gós előfizetőkre is vonatkozik. Utóbbiaknak jórészt semmi teendőjük nem lesz, az előfizetésük – a szolgáltatókon keresztüli előfizetőkhöz hasonlóan – automatikusan a Maxra változik a kedvezményes bevezetői áron, ami a lemondásig úgy is marad. Vagyis azok, akik ingáznak a streamingek között rosszabbul járnak, hiszen a lemondás után már csak 2390 forintos áron fognak tudni hozzáférni a Max tartalmaihoz.

Tartalomból pedig lesz dögivel, hiszen amellett, hogy a filmek a mozis premierjeik utáni 45. napon már megérkeznek a Maxra, a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network és a Max Originals összes filmjét és sorozatát hiánytalanul megkapjuk – méghozzá 4K-s képminőségben. Ehhez természetesen egy új alkalmazás is dukál, amit március 8. után lehet majd letölteni, rossz hír viszont, hogy azokon az eszközökön nem lesz Max app, melyeken a napokban megszűnt a Go.

A további tudnivalókért és a kedvezményes előfizetésért mindenképp csekkold az HBO Max magyar nyelvű oldalát.

Mindeközben a Disney+ is rákapcsolt, amely várható árszabása idő előtt kiszivárgott.

Kép: Mentrum

A Mentrum szúrta ki, hogy a Disney saját streaming szolgáltatása jelentősen drágább lesz, mint az HBO Max, ami ugyan nem vesz el az érdemeiből, de az átlagos magyar kétszer is elgondolkozik majd az előfizetésen. A Disney+ Magyarországon ugyanis 3090 forintos áron kerülhet bevezetésre, amiért cserébe teljes hozzáférést kapunk a vállalat összes filmjéhez és sorozatához, legyen az Pixar, Marvel, Star Wars, vagy a Nat Geo remekei.

A Disney gyermekeket célzó tartalmaival szinte bizonyosan ott lesz a legtöbb háztartásban, míg az HBO Max a kedvezményes árával lehet különösen vonzó a magyar előfizetők számára – mellyel egyébként jelenleg az egyik legolcsóbb szolgáltatás, ami elérhető hazánkban.

Töröld azonnal! – Banki adatokat lop ez a mobilapplikáció

 

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×