A vártnál több régebbi TV-n is elérhető lesz az HBO megújult szolgáltatása, a Max.

Alig egy hete, hogy az HBO Magyarország hivatalossá tette az HBO Max hazai indulását, de egyre csak jobb híreket kapunk a Gót váltó megújult és teljesebb szolgáltatásról.

Az egyik például, hogy egészen kedvező áron lehet rá előfizetni, aminél sokaknak lehet még annál is olcsóbb, de még egy teljesen új, és roppant izgalmasnak ígérkező magyar sorozatot is bekészítettek a márciusi rajthoz. Üröm az örömben, hogy ezzel együtt egy csomó TV-n megszűnt a GO alkalmazás támogatása, és úgy hírlett, hogy a legtöbb érintett készüléken a Max sem lesz elérhető.

Ezalatt a 2016 előtti Samsung és LG tévét érthetjük, utóbbi esetében például azt lehetett hallani, hogy az LG WebOS 4.0 rendszerénél régebbi készülékeken nem fog elindulni a Max. Most azonban az HBO Magyarország egy felhasználó kérdésére elárulta, hogy Európában a vártnál több régebbi okostévén is elérhető lesz a szolgáltatás alkalmazása.

Az HBO válasza szerint a januári frissítés előkészítette az LG WebOS 3.5-ös készülékeket is az átállásra, vagyis még azt és az annál újabb rendszereket futtató TV-ken ott lesz az HBO Max. 

Ez mindenképpen jó hír, hiszen sok előfizető csak ezért nem vett volna újabb TV-t. Igaz, akadnak más, olcsóbb alternatív megoldások is, a mobilos alkalmazásban például a film/sorozat képét át tudjuk küldeni az arra alkalmas készülékekre, esetleg a Google tévéokosítóján, a Chromecast segítségével a tévé képernyőjére.

Brutális filmáradat: 70+ új film érkezik a Netflixre 2022-ben – mutatjuk, miket nézhetsz

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×