Kratos hamarosan az Amazon Prime-on fogja levadászni a görög isteneket haragjában.

A Sony a PlayStation 4 generációjában egészen elképesztő minőségű exkluzív játékokkal uralta le az otthoni konzolok piacát, és mivel házon belül pont van filmes érdekeltség is, így adta magát a játékadaptációkba való beszállás, ami végül a PlayStation Productions megalakulásához vezetett.

Így jutottunk oda, hogy hosszú-hosszú viszontagságos évek után csak összejött egy Uncharted-mozi, miközben javában készül az HBO-s The Last of Us sorozat, de hallhattunk az azóta csendbe burkolózó Ghost of Tsushima és a frissen belengetett Jak & Daxter filmekről, ahogyan elméletileg a Peacock is agyal a Twisted Metal sorozatba való átültetésén. Ebbe a díszes kompániába csatlakozhat be hamarosan a God of War,

a Deadline értesülései szerint ugyanis az Amazon előrehaladott tárgyalásokat folytat a Sony-val egy élőszereplős sorozatról.

Az Amazon pedig nem szórakozik, hiszen a God of War mellett még a Fallout és a Mass Effect adaptálására is le tudott csapni, a portál szerint pedig egyre biztosabb, hogy Kratosra is hasonló sors vár. Sőt, állítólag már az alkotócsapat is megvan rá: a munkálatokat a ‘The Expanse’ producerei, Mark Fergus és Hawk Ostby, illetve a ‘The Wheel of Time’ showrunnerre, Rafe Judkins közösen fogják végezni. A Prime-os premierig azonban ne álljunk féllábon, a felek ugyanis még tárgyalnak, a tényleges munka (írás, casting, forgatás stb.) csak később kezdődhet meg.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy felvetődik egy élőszereplős God of War ötlete. A 2005-ben indult játéksorozatot még sok-sok évvel ezelőtt a Universal próbálta meg adaptálni, amely forgatókönyvén előbb David Self, majd Patrick Melton és Marvus Dunstan (Fűrész-franchise) dolgoztak. Még az első két játék vezető fejlesztőjét is bevonták a dologba, aki akkoriban Daniel Craignek ajánlotta fel Kratos szerepét, de mint azóta jól tudjuk, ez végül nem valósult meg.

Ezúttal viszont szinte teljesen biztos, hogy nem a néhai James Bond lesz az elsődleges jelölt a szerepre, a lehetséges színészekre viszont volna egy-két tippünk:

Ha film készül a God of War-ból, akkor ez a színész lesz a tökéletes Kratos!

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×