Noha nem tudunk róla, hogy a Sony tervezi-e megfilmesíteni a God of War-t, mindenesetre néhány redditező már megtalálta a tökéletes színészt Kratos szerepére.

Mostanság egyre nagyobb divattá kezd válni a videojátékok élőszereplős adaptálása, aminek egyik legnagyobb zászlósa jelenleg a legminőségibb exkluzív-játékokat szállító Sony. Ezt egyelőre az azok alapján készült és még javában készülő élőszereplős adaptációkról nem feltétlenül mondhatjuk el.

Ott van például a Ratchet & Clank film, ami közel sem sült el olyan jól, mint amire számítottak, de félő, hogy hasonló sorsra jut majd a februárban debütáló Uncharted-mozi is, aminek főszerepét a Sony egyik legnagyobb üdvöskéje, Tom Holland vette nyakába a Sully-t megformáló Mark Whalberg oldalán. A legnagyobb várományos azonban a The Last of Us sorozat, amit az HBO már gőzerővel forgat a játékok vezető fejlesztőinek bábáskodásával.

Ezeken túl hivatalosan nem tudunk más adaptációkról, pedig egészen biztosak lehetünk benne, hogy egy párral még simán képesek lennének bankot robbantani. Mondjuk egy God of War filmadaptáció borítékolhatóan kasszasiker lenne, és még masszív történetet sem kell hozzá keríteni. Az már más tészta, hogy Kratos ikonikus szerepére legalább olyan nehéz (és megosztó) lenne megfelelő színészt találni, mint Nathan Drake, Joel és Ellie esetében.

Néhány redditező azonban már megtalálta a tökéletes Kratost, aki még elmaszkírozatlanul is tökéletes mása a videojátékokban megismert zord szívű félistennek. Ő pedig nem más, mint Faran Tahir, akit többen a Vasemberből és a Star Trek filmekből ismerhetnek. Ugyan a színész lassan már 60 éves, egészen jó formában van ahhoz, hogy eljátssza az idősebb Kratost.

Am I the only one that thinks Faran Tahir would be an amazing Kratos.
byu/Responsible-Pause-99 inGodofWar

A Reddites poszt véleményét minden bizonnyal nagyon sokan osztják, azonban volna itt még néhány versenyző, akik szintén remek választásnak bizonyulhatnának. Ilyen például Dave Bautista, de többen felemlegetik Jason Momoa nevét is a jelöltek között, de Nathan Jones (Mortal Kombat), Dominic Purcell (A Szökés) és Christopher Judge (Csillagkapu) sem volna rossz a szerepre – ő már csak azért is, mert a 2018-as játékban és a Ragnarökben is az ő hangján szólal meg a spártai.

De, tudod mit? Szavazzunk egyet róla:

Supersurvey

×