Zeri, Zaun szikrája túlságosan is fényesen ragyog a League of Legendsben. A Riot a következő patchben újabb nerfekkel célozza meg az AD carry-t.

Zeri a megjelenése óta szikrázik a League of Legendsben, de a kabátja nem volt elég ahhoz, hogy a teljes erejét megfékezze. Annak ellenére, hogy rengeteg nerf érkezett rá mind az első heti hotfixben, mind a későbbi patchekben, Zeri még mindig 51% közeli nyerési arányt produkál minden rangon, és Jinx mellett széles körben a játék legerősebb AD carry-jének tartják.

A tiltási aránya 36,85% alacsonyabb rangon, ami 62%-ra emelkedik, ahogy közeledsz a high elo szinthez. Zeri győzelmi aránya a Diamond+-ban szintén nagyon egészséges 52,82%, mivel a legjobb játékosok heteken belül elsajátítják a karaktert.

Tehát további nerfek érkeznek a League of Legends 12.6-os patchben, hogy megpróbálják elfojtani Zaun szikráját.

A Riot általános célja a változtatásokkal, ahogyan azt August ‘August’ Browning fejlesztő felsorolta, hogy „csökkentsék az általános sebzést és a mobilitást, a sebzést pedig eltolják az alap AD-ből, hogy csökkentsék a Sheen erejét”.

A statisztikák a készletének minden részét érintik. A Q alapsebzése megnövekedett, de ez a csökkentett alap AD és a jobbklikkre való csökkentett skálázás árán történik. Ő is törékenyebb lesz, kevesebb páncéllal és életerővel, bár az utóbbinál javult a skálázás.

 

Az E cooldownja flat 23 másodpercre nő, így rosszabbul skálázódik a késői játékban, hogy ne tudjon folyamatosan rohangálni a harcokban. Végül, Zeri a korai szinteken kevesebb mozgási sebességet kap stackenként az ultijából, ami azt jelenti, hogy nem tud csak úgy elkezdeni száguldozni a 6. szinttől.

A legújabb Zeri-nerfek a League of Legends 12.6-os frissítéssel érkeznek, amelyek várhatóan március 30-án kerülnek élesbe. Ezek mellett végre elindul Rengar minijavítása is, valamint jelentős Lifesteal változások lesznek, amelyek Zeri-t is érintik majd.

Cserébe iszonyat jó skinek érkeznek!

Futurisztikus, cuki és halálos – Megérkezett a LoL várva várt skincsaládja

https://leet.hu/shop/newmerch/

×