Az Anima Squad harcosai a következők lesznek, Vayne, Jinx, Miss Fortune, Sylas és természetesen Riven.

A League of Legends egyik legjobban várt skin megjelenését a Riot Games ma végre leleplezte az új Anima Squad kozmetikai vonalban, melyben Vayne, Jinx, Miss Fortune és Sylas szerepel. Riven eredeti Battle Bunny skinjét viszont felújították és áttervezték Battle Bunny Prime-ra.

A 2022-es első fejlesztői frissítés során a Riot bemutatott néhány koncepciórajzot a közelgő Anima Squad skinekről. Jonathan Belliss elmondta, hogy az alternatív univerzumban „elegáns, high-tech páncélok, erős harcosok és aranyos állatok” lesznek.

 

Vayne élénk fukszia színeitől és éles részleteitől kezdve Sylas farkas ihlette karszalagjain és bozontos frizuráján át Jinx mancscsizmájáig és macskaszerű rakétavetőjéig, valamint Riven frissített öltönyös-nyakkendős vizuális megjelenéséig ez a skincsalád mindent tartalmaz, amit egy rajongó szeretne, és még többet is egy futurisztikus tematikától.

Riot Jinx esetében erősen a robotmacska-esztétikára támaszkodik, hiszen a rakétavető-automatikus támadásának minden robbanása egy rövid macska-logót is hagy maga után.

Miss Fortune és Riven rengeteg nyuszi-ihletésű látványelemet kapnak a készleteikhez. Minden lövedék, amit MF kilő, az Anima Squad nyuszi logójának formáját viseli, az automatikus támadásaitól kezdve a Make It Rain képességén át az ultimate képességéig. Riven továbbra is a skin ikonikus narancssárga kardját viseli, de a stun, a shield és az ultimate mind egy dühös kinézetű nyuszilogóval vannak ellátva.

Íme a videó előzetes:

 

Néhányan talán csodálkoznak, hogy a Riot miért ad ki egy újabb futurisztikus, mech-alapú skincsaládot, különösen, hogy előtte annyi más volt, mint a Pulsefire, Hextech, PROJECT, Super Galaxy, Mecha és Odyssey. De az ilyen típusú skinek következetes támogatása – a cuki faktorral kombinálva, ahol macskák, denevérek és nyuszik szerepelnek – biztosítja, hogy ez a vonal még sokáig a League rajongók kedvence lesz.

Nektek tetszenek az új skinek?

1350-es skin és 650 RP – Elérhető a márciusi LoL-os Prime kapszula

 

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×