Kezdd a hónapot „ingyenes” LoL loottal.

Új hónap van, ami azt jelenti, hogy a League of Legends rajongók a Prime Gamingnek köszönhetően rengeteg új lootot szerezhetnek maguknak.

A Prime Gaming előfizetők már most beválthatják a márciusi kapszulájukat, amely RP-t, egy új állandó skin-t, bajnok shardokat és még sok mást tartalmaz.

A jutalmak 650 RP, egy állandó skin 1350 RP értékben, 200 narancs esszencia, 5 bajnok shard, 2 Series 1 Eternals Shard és egy 30 napos XP Boost. Ezzel a zsákmánnyal minden fronton megerősítheted a gyűjteményedet, legyen szó új bajnokokról, új skinekről, vagy csak szintlépésről egy hónapos XP Boosttal.

 

Ez az akció csak a Prime Gaming előfizetők számára érhető el. Ha tagja vagy az Amazon előfizetési szolgáltatásának, akkor egyszerűen navigálj a jutalmak oldalára, kötsd össze a Riot Games accountod a Twitch accountoddal, és nyomd meg a „Claim Now” gombot.

Mivel itthon nincsen rendes Prime, csak Prime Video így az előfizetés még olcsóbb – kb. 900 Ft, szóval mindenképp megéri előfizetni erre a szolgáltatásra, hiszen az együttműködés sokkal több bonusszal lát el, mint az előfizetés értéke.

Már csak kevesebb AFK játékos kéne.

League of AFK – Íme melyik rangon, melyik hőssel teszik tönkre a játékod

 

https://leet.hu/streamplify

×