Az elégedetlenséget talán még azzal lehet jobban fokozni, hogy a Battlefield 2042 következő ígért frissítésének megjelenése még tovább késik.

Sajnos ismét nem szolgálhatunk jó hírrel azok számára, akik nagyon várják már, hogy a DICE akcióba lendüljön és kijavítsa a Battlfield 2042 hibáit. Adam Freeman közösség menedzser ugyanis hivatalos bejelentésben tette közzé,

hogy a Battlefield 2042 3.3-as frissítése az ígéretek ellenére nem a napokban jelenik meg. Egy héttel később.

A késés oka egészen egyszerűen az, hogy bizonyos problémák megoldására több idő szükséges a fejlesztők számára. Ez tehát azt jelenti, hogy a játék még egy hétig heti küldetés nélkül marad, miután a mostanit az orosz-ukrán helyzet miatt kivették.

A Battlefield 2042 a 3.3-as frissítés egyébként új és hasznos felhasználói felülettel érkezik, megjön ugyanis a várva várt eredménytábla (scoreboard). Ezt még januárban mutatták be, így néz ki:

 

A Battlefield 2042 még mindig tántorog, miközben a DICE továbbra is próbálja menteni a menthetőt. A játék nagyjából az összes játékost elvesztette minden platformon, átlag napi 2000 játékos játszik a Steam rendszerében.

A közelmúltban az Electronic Arts kiadót azért érte kritika, amiért szerintük a Halo Infinite a hibás a Battlefield 2042 negatív értékeléseiért. Vajon elég türelmesek lesznek a játékosok, és lesz egyszer ismét 100 ezer játékos a terepen?

Ezt láttad már?

Kiszivárgott egy kép a Battlefield 2042 1. évadának új pályájáról

 

https://leet.hu/termek/pulsar-pcmk-hotswap-tkl-80-barebone-iso-billentyuzet-feher-pcmk821w/

×