Egy új szivárogtatás után a rajongók megnézhetik, milyen stílusú lesz a Battlefield 2042 1. évadának új pályája, az „Exposure”.

Való igaz, hogy a Battlefield 2042-vel már nem játszanak valami sokan, de lehet, hogy ez megváltozik, amikor megjelenik majd az első évad, friss tartalommal és rengeteg hibajavítással. Hamarosan jön a scoreboard-frissítés, és természetesen a DICE ígérete szerint új pályák is.

Az első évad egyik új pályájának rajza már ki is szivárgott.

A Battlefield 2042 – Exposure

A rajongók nem örülnek, hogy a DICE nyárra halasztotta a Battlefield 2042 1. évadát, talán egy pillantás a közelgő pályára feldobja a játékosbázist. A megbízható adatbányász, Temporyal felfedte a közelgő térkép, az Exposure rendkívül részletes képét, valamint néhány információt róla. A korábbi szivárgásokkal ellentétben most egy éles, részletes képet kapunk.

Ez azonban csak egy ArtWork, így az is előfordulhat, hogy ez a pálya sosem kerül be a játékba. Sajnos a fejlesztők mostanában nem sok mindent osztanak meg a terveikről.

 

A pálya egyébként igen különleges színekkel rendelkezik, és látható rajta egy kutatóbázis a kanadai hegységben. Úgy tűnik, hogy a pálya – ahogy a rajongók kérték – talán pont a gyalogságnak kedvez majd. Neked hogy tetszik?

Ezt láttad már?

A DICE letiltotta a BF2042 küldetésjutalmát az Orosz-Ukrán helyzet miatt

 

https://leet.hu/streamplify

×