Egy Warzone játékos kihasználta az új Vanguard attachment exploitot, hogy a Modern Warfare FiNN LMG-jét egy nevetségesen erős SMG-vé változtassa.

A Warzone legújabb exploitja egy olyan hiba, amely lehetővé teszi, hogy a játék bármely fegyveréhez hozzáadjunk egy Vanguard elsődleges perket. Ez lényegében hat mellékletet jelent a Modern Warfare és Black Ops Cold War fegyvereken, vagy 11-et a Vanguard fegyvereken.

 Erről a folyamatról cikket is írtunk nektek, amit ITT olvashattok el.

Ez a trükk lehetővé teszi a játékosok számára, hogy nevetséges, no-recoil loadoutokat hozzanak létre olyan fegyverekhez, mint a Modern Warfare PKM és a Vanguard AS44. Ezek a buildek kihasználták a Tight Grip perket, de a többi perk is ugyan úgy használható.

A Vanguard Gung-Ho perkje lehetővé teszi, hogy sprintelés közben bármilyen fegyverrel tüzelhess. Normális esetben ez csak meghatározott SMG-knek van fenntartva.

Most egy játékos kihasználta az exploitot, hogy néhány régebbi fegyvert közelharci szörnyeteggé változtasson.

Bár ez a FiNN elég erős közelebbi távolságokon, a mobilitási problémák miatt kevésbé hasznos, mint az SMG-k. Ahogy a fenti „stmxvii” felvételen is láthatod, ez teljesen megváltozik, ha hozzáadod a Gung-Ho perket.

 

Az attachment exploit segítségével stmxvii képes volt az egekbe növelni a FiNN mozgékonyságát. A bugos loadouttal a fegyver lenyűgöző hipfire recoil controlja és sebzése keveredik azzal a képességgel, hogy sprintelés közben is képes lőni – megtizedelve az ellenséget.

A Raven Software már tud az új a Warzone loadout exploitról.

 

Egy február 28-i tweetben a Raven Software kifejtette, hogy vizsgálják a hibát. Így lehet, hogy nem lesz olyan sokáig elérhető a bug. Szóval, ha a CoD történetének legerősebb láncfűrészes SMG-jével akarod sokkolni az embereket, jobb, ha sietsz, mielőtt a következő javítás megjelenik.

A Nebula V bombát használtad már?

Pillanatok alatt elpusztít egy squadot is – Így működik a Nebula V bomba Warzone-ban

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×