Egyre többször futhatunk bele a szigeten.

Bár a fejlesztők március harmadikát jelölték meg a Playlist képen a Nebula V bombák szállításának kezdőnapjaként, a játékosok az elmúlt időszakban egyre többször futnak bele az eszközbe éles környezetben is. Könnyen lehet, hogy ismét a fejlesztők hibáztak vagy nem egyeztettek egymással a Raven Softwere divíziói. Ennek eredményeképp fontos átvennünk, hogy mire is jó a Nebula V bomba és milyen helyzetekben érdemes elhasználunk.

 

A Nebula V Bomb a Search & Destroy módban használatos bombához hasonlóan rendelkezik egy számlálóval. A visszaszámlálást követően máris elkezdi ontani magából a mérges gázt, de az alap robbanás is sebzéssel jár, így nem árt óvatosnak lennünk. Az eszköz nem válogat, egyaránt sebzi az ellenfeleinket és csapattársainkat is.

A minimapon láthatjuk a robbanás és gázfelhő hatósugarát is, érdemes erre odafigyelnünk, hogy ne szedjünk össze felesleges sebzést. Hamar kivégezhetünk egy teljes csapatot is, hiszen Gas Mask és P.D.S hiányában gyorsan szedi áldozatait a Nebula V. Jó ötlet lehet zárt tereken belül használni és csapdákkal felszerelni a potenciális menekülési útvonalakat. A bombákat a szigetet átszelő páncélozott teherautók elpusztításával szerezhetjük meg, néhány felhasználó azonban arról számolt be, hogy ládákban is kezd felbukkanni a tömegpusztító fegyver.

Ti találkoztatok már a Nebula V bombával?

Busás jutalom üti a markod! – Így pusztítsd el a Warzone új páncélozott járműveit

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×