A fejlesztőknek gyorsan ki kell javítani a hibát, mielőtt elszabadul a pokol.

Úgy tűnik, hogy a tartalomgyártóknak sikerült felfedezniük utóbbi idők legkellemetlenebb Warzone bugját, mely a játék metájára is hatással lehet. A népszerű Warzone streamer, yeet már hétfő délelőtt jelezte, hogy sikerült reprodukálnia egy olyan bugot melynek segítségével a Modern Warfare és Cold War fegyverekre is felpakolhatjuk a Vanguardos perkeket, illetve a Vanguard fegyvereken is érdekes attachment kombinációkat hozhatunk létre.

A fejlesztőknek mindenképpen lépniük kell, hiszen ez már erőteljesen a gamebreaking kategória!

 

A fenti videóban prezentálta is, hogy milyen elképesztő pusztításra képes egy Tight Grip + Hardscope kombináció az AS44 fegyveren. Szó szerint nulla recoilról beszélhetünk, úgy, hogy hozzá sem nyúl az egérhez lövés közben. Ilyen szintű módosítást nem sokáig tűrnek majd a fejlesztők, hiszen teljesen tönkreteszi a játékmenet is.

 

A COD professzor, JGOD is beszállt a buliba, több klippet is összegyűjtött a fenti hibajelenségről, illetve az egyik módszer működésének elvét is ismertette a videóban. Egy dolog vigasztalhatja a játékosközösséget: a glitch aktiválásához két loadoutot is meg kell szereznünk Caldera és Rebirth Island szigetén, mely erősen hátráltató tényező lehet a hibát kihasználni akaró játékosok számára. Nem ajánlott kísérletezgetni ezzel a buggal, hiszen könnyedén kitiltás lehet a vége. Remélhetőleg órákon belül reagál a Raven Software, mielőtt teljesen elszabadulna a pokol.

UPDATE – Kedd hajnali friss információ, már vizsgálódik is a Raven Software:

 

Kellene egy kis plusz FPS?

Akadozó játékmenet, bezuhanó FPS? – Így sajtold ki a legjobb teljesítményt a Warzone-ból

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×