A Warzone mostanra három játék fegyvereit olvasztotta magába, egy teljesen új térképpel karöltve, de nézzük is meg, hogy milyen volt a játék a kezdetekben.

Mostanában egyre többen írjátok, hogy a Warzone mennyivel jobb játék volt kezdetben, még a Cold War, és a Vanguard integrációja előtt. Sokan azzal érveltetek, hogy kevesebb bug volt a játékban, kevesebb OP fegyver és persze ami sokatoknak egy hatalmas fájdalom az az, hogy a Vanguard érkeztével elvették tőlünk Verdanskot.

Bár hiába hangoztatjuk, hogy hiányzik a régi map, elméletben soha nem fogjuk visszakapni azt, még a Warzone 2 megjelenésével sem!

Ezért úgy gondoltam, hogy tekintsük vissza a múltba, egészen a Warzone megjelenéséig.

A CoD már próbálkozott a BR játékmóddal, ami ugyanúgy fellángolt, mint a Warzone, de nem tudták megtartani hosszútávon a játékosokat. Illetve a játékért fizetni kellett.

A Call of Duty Battle Royale játékmódja csendben készült, majd egy hatalmasat robbant. Az Activision kihasználta a CoD rajongók erős táborát, és a Modern Warfare címet, ezt pedig ötvözte a BR rajongók táborával. Ezzel egy olyan játékot alkotott, ami mindkét tábort kielégítette. Mellesleg ezt mind ingyen!

Ezzel a trailerrel indult minden!

 

Minden tartalomgyártó ráugrott a tökéletes lehetőségre, hiszen egy új játék tökéletes alkalom a brand további kiterjesztésére.

 

A Warzone első pár hete a meta kiforrása volt, a játék sokkal lassabb és taktikusabb volt. Mindenki a sötétben tapogatózott, keresgélve, hogy mi lehet a legjobb fegyver, perk, gránát és taktikai. A térkép még mindenkinek egy rejtély volt. A slide cancel még sehol nem létezett, de persze ekkor is tele volt buggal a játék.

A Warzone-hoz egy történetszál is érkezett, amit a mai napig folytatnak:

 

Sokan úgy gondolják, hogy a Cold War integráció óta a Warzone nem üti meg azt a szintet, amit a Warzone eddig hozott, a skinek egyre csilli-villibbek lettek, a játék egyre bugosabb lett – amit mostanra a fejlesztők be is ismertek, és a játékot ellepték a csalók.

A Vanguard integráció sem volt zökkenőmentes. A játék közel 2 hónapig játszhatatlan állapotban volt, főleg a konzolosoknak. Így a mostani Season, a Vanguard Season 2 el is lett halasztva, hogy több idejük legyen a fejlesztőknek kijavítani a tömérdek mennyiségű hibát.

Most jön a legfontosabb kérdés!

SuperSurvey

Easy Warzone XP trükk – Így még a Gold Camo is könnyen farmolható

 

https://bit.ly/3JFrSnw

×