Egy egyszerű Warzone Clash XP-trükk ad utat az arany camók farmolásához.

Ahhoz, hogy új camókhoz és mellékletekhez jussanak a Warzone játékosok, killeket, contractokat és kihívásokat kell grindolniuk. De vannak, akik egyszerűen bekapcsolva hagyják a játékot, és AFK-olnak, hogy passzív XP-t szerezzenek, amíg nem játszanak.

A játékosok a Warzone megjelenése óta próbálják kijátszani a rendszert. Érdekes fordulatot hozott azonban, hogy néhányan most felfedezték, hogyan lehet kihasználni a AFK farmereket, hogy még gyorsabban lehessen szintet grindolni.

Rengeteg Warzone XP trükköt láttunk már a múltban, de néhány játékos úgy véli, hogy ez az eddigi leggyorsabb módja a szintezéshez.

A Warzone Crashben minden AFK játékos általában ugyanarra a területre kerül a meccs kezdete után. Egy Reddit felhasználó, illetve YouTuber ‘JustLawlyOnTwitch‘ akkor találta meg az XP trükköt, amikor a játékban egy olyan helyre bukkant, ahol a karakterek csak álldogáltak.

Megtaláltam a leggyorsabb fegyver XP-t, a leggyorsabb módját az arany camo feloldásának” – írta. Egy játék során a 104 killt sikerült összegyűjtenie, ami összesen 83 936 XP-t jelent.

Found the Fastest weapon xp, Fastest way to unlock gold camo from CODWarzone

A játékos megjegyezte, hogy ez sok Warzone módban előfordulhat, mivel ezek az AFK játékosok általában automatikusan csatlakoznak egy játékba, miután az előző játékuk véget ér. Ez elméletileg szinte bármelyik Clash-játékban megtörténhet, így csak meg kell találnod ezeket az AFK játékosokat és mehet az XP és a Gold Camo farm.

A Bren is titkos buffot kapott…

Mi történik a fejlesztők gépein? – A közösségkedvenc Warzone LMG is “titkos” buffot kapott

https://bit.ly/3JFrSnwforrás: Dexerto

×