Ismerősek lehetnek az arcanimációk a Battlefield 2042-ben.

Úgy tűnik, hogy sajnos nem igazán érkeznek más hírek a Battlefield 2042-vel kapcsolatban, mint kritikák. Higgyétek el, mi lennénk a legboldogabbak, ha végre jó hírekkel szolgálnánk, például hibajavító frissítésekről, vagy épp az első évad újdonságairól. Most valaki arra is felhívta a figyelmet, hogy

a Battlefield 2042 karaktermodellje kísértetiesen hasonlít a Star Wars Battlefront karakterére.

Amint azt egy nemrégiben megjelent Reddit bejegyzés is bemutatja, a DICE-t azzal vádolták, hogy a játékokban évek óta ugyanazt a női karaktermodellt használják. A Battlefield 2042-ben ő Maria Falck, specialista. Igaz, a legújabb modell részletesebb, mint a régebbi játékokban, de egyértelmű, hogy a fejlesztők egyszerűen újra felhasználták azt.

EA seems to like using this same model over the years. from battlefield2042

 

Persze nem ez az első eset a játékok történetében, hogy valamit újra felhasználnak a fejlesztők, amivel időt spórolnak. Ez egy bevett gyakorlat, és általában nem zavarja a rajongókat. Lehet, hogy most nem jogos a felháborodás, ám úgy tűnik, hogy minden egyes ilyen dolog még jobban dühíti a közösséget.

Alapvetően talán azzal van a probléma, hogy ha a játékhoz annyi mindent sikeresen átvettek korábbi játékokból, akkor hogyan sikerült ilyen játékot kiadni? És miért nem sikerül hónapok óta helyrehozni azt, amit a megjelenéskor elrontottak? A rajongók tele vannak kérdésekkel, amire persze nem érkezik válasz. A fejlesztők például Redditen már nem hajlandók válaszolni semmire.

Ezt láttad már?

Ez lett a legnépszerűbb poszt a Battlefield 2042 Reddit oldalán

 

https://bit.ly/3JFrSnw

×