Nemrég egy összesítés mutatta be, hogy mennyire volt aktív a Battlefield 2042 subreddit oldala a játék megjelenése óta. Íme a legnépszerűbb bejegyzés.

Mióta csak a Battlefield 2042 megjelent, a játék subreddit oldalán nagyon sok poszt és komment született. A játék rossz állapota miatt a helyzet a Redditen annyira elharapózott, hogy a fejlesztők korábban bejelentették: leállítják a Reddit oldalt, ha a fenyegető, toxikus játékosok nem állnak le. Aztán persze nem váltották be az ígéretüket, de ezen a platformon teljesen leállították a kommunikációt a rajonókkal. Közben készült egy összesített statisztika arról, hogy milyen volt a Redditen az élet a játék megjelenése óta, egészen február közepéig.

Az is kiderült, melyik volt a legnépszerűbb bejegyzés, ami nem volt éppen pozitív.

Az alábbi képből tehát kiderül, hogy milyen szinten volt látogatott a BF2042 subreddit. Eszerint 123 ezer új feliratkozó jött a Redditre, több mint 114 millió oldalletöltés volt (amikor valaki betölti az oldalt), melyből 5 millió egyedi oldalmegtekintés. Több mint 1,1 millió komment született, és 83 ezer bejegyzés. A posztok legnépszerűbb kategóriái: a beszélgetés, a képek, a mémek és a kérdések voltak.

Amint látható, a legnépszerűbb mém a Battlefield haláláról szól, de a legnépszerűbb bejegyzés sem éppen pozitív.

Aki felsorolta, hogy a fejlesztők mit is hagytak ki, vagy hoztak vissza gyengébb formában a korábbi játékokból az újba, 31 ezer upvote-ot és 4,2 ezer kommentet kapott. Az emberek tehát arról beszéltek a legtöbbet, hogy a játék miben más, mint a korábbi BF játékok és hogy a fejlesztők mit rontottak el.

Jelenleg a Battlefield 2042 subreddit már csak a játékosoké, hiszen bár a DICE fejlesztői elolvassák a kommenteket, már nem reagálnak semmire. Íme erről egy hír:

A Battlefield fejlesztők végleg megszakították a kapcsolatot a rajongókkal

 

https://bit.ly/3JFrSnw

×