Úgy tűnik, hogy teljesen megszakadt már a kapcsolat a Battlefield 2042 fejlesztői és a rajongók között. Erről a toxik playerek tehetnek?

Nemrég sok érdekes dolog derült ki a Battlefield 2042 kapcsán. Az egyik legérdekesebb, hogy az EA vezetői szerint a játék nem volt rossz, csupán a Halo Infinite jobb volt, ezért kapott rossz értékeléseket. A játék állapota miatt sorra tűnnek el a játékosok, miközben úgy tűnik, hogy a kommunikáció a fejlesztők és a rajongók között nem éppen fényes.

A DICE és a játékosok közötti kommunikáció már megszakadt.

Úgy tűnik ugyanis, hogy a játék fejlesztői elhatárolják magukat bizonyos rajongóktól, akik szerintük nem teszik lehetővé az építő jellegű vitát. Pontosabban: a DICE úgy érzi, hogy a Redditen folyó párbeszéd csak tovább növeli az amúgy is toxikus hangulatot. A DICE korábban már figyelmeztette a játékosokat, hogy határozatlan időre leállítja a játék Reddit oldalát, amikor hasonló problémák merültek fel januárban.

Bár ezt a fenyegetést nem váltották be, de a DICE nem igazán válaszol a játékosok kérdéseire a platformon.

Feltételezések szerint a Battlefield 2042 Reddit oldalát figyeli a fejlesztőcsapat, de szándékosan nem reagálnak semmire. A rajongók persze továbbra is felvehetik a kapcsolatot a csapattal más platformokon, például a Twitteren. Ennek ellenére a távolság a rajongók és a fejlesztők között tovább nőtt.

Rádiócsend van

Míg egyesek megértették a DICE döntését, a gond azokkal van, akik a Redditen bármit ki mertnek mondani, anélkül, hogy bajuk származna belőle. A beszélgetések többnyire nem konstruktívak, nem a játékról szólnak, hanem gyakran zaklatásba, fenyegetésbe és anyázásba mennek át.

„Már nem foglalkozom a Reddittel. Semmi értelme, hogy úgy teszek, mintha ez egy konstruktív környezet lenne” – mondta Adam Freeman community manager. „Ez nem azt jelenti, hogy nem olvassuk” – tette hozzá.

Egyesek szerint viszont nem egy jó döntés, hogy a fejlesztők ennyire eltávolodnak a játékosokól, ez ugyanis csak további rosszérzést, vagy mérgező környezetet teremt.

Te mi gondolsz?

Ezt láttad már?

24 mag, 32 szál – Az Intel hivatalosan is bemutatta az új “Raptor Lake” CPU-t

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×