A Cyberpunk 2077 várva várt next-gen frissítése a fizikai PS4-es példányokat játszhatatlanná tette, a hibák kijavítása nélkül.

A Cyberpunk 2077 siralmas indulását követően a CD PROJEKT RED azt ígérte, hogy folyamatosan fejlesztik és javítják a címet. A játék annyira hibás volt, hogy még el is távolították a PlayStation Store-ból, de még így is sokan és türelmesen várták a komoly hibajavításokat.

2022. február 15-én a fejlesztők kiadták a régóta várt next-gen frissítést, amely sok probléma megoldását tűzte ki célul. A Twitch-en sugárzott áttekintő adás során tapasztalt kisebb zökkenők ellenére a legtöbb játékos elégedett volt a frissítéssel.

Egészen addig, amíg azok, akiknek fizikai példányuk van a Cyberpunk 2077-ből PS4-re, meg nem tapasztalták, hogy képtelenek játszani a játékkal. Tehát igen, azok, akik az 1.5-ös verzióra frissítettek, ők EGYÁLTALÁN nem tudnak játszani a Cyberpunkkal.

Nem sokkal a frissítés megjelenése után egy AlucardChristian nevű felhasználó posztolt a CD PROJEKT RED hivatalos fórumára. Azt állította, hogy frissítette a Cyberpunk 2077-et az 1.5-ös verzióra, de a játék hibaüzenetet ír ki, mely szerint a fájl sérült, és újra kell telepíteni a játékot.

Több felhasználó is válaszolt erre, mondván, nem számít, milyen PS4-modelljük van, a fizikai másolataik mind ugyanazzal a problémával küszködnek. A felhasználók azt állították, hogy a játék törlése és újratelepítése ugyanazt a „sérült” játékértesítést eredményezte.

A hozzászólásokból kiderült, hogy a CD PROJEKT RED tisztában van a problémával, és már dolgozik a javításon.

Legalább valami jó is érkezett az új frissítéssel!

18+ | Panam már meztelen képeket is küldözget magáról a Cyberpunk új frissítése után

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×