Egészen forró meglepetést is tartogatott a Cyberpunk legújabb frissítése.

Nemrég élesedett a Cyberpunk 2077 legújabb, 1.5-ös frissítése, ami egy csomó nagyszerű újítás mellett csavart egy picit V szerelmi életén és lehetőségein.

Mostantól ugyanis nemcsak akkor hancúrozhatunk a főbb lehetőségekkel (karakterekkel), amikor a történet éppen úgy kívánja, hanem olykor-olykor feltűnnek V valamelyik kéglijében is egy kis romantikus együttlétre. Ezt már a játékba lépés előtt tudhattuk, hiszen a CDPR fejlesztői beszéltek róla a bejelentő streamben, de mint számos másban, úgy ebben is tartogattak meglepetéseket.

Néhány játékos például arról számolt be, hogy új, eddig még sosem látott üzeneteket kezdtek kapni. Az egyik üzenetláncban például Judy nagymamájával dumálhatunk, ami elég aranyos elmélyítése a braindance virtuóz történetének, míg egy másikban Panam fűt be picit az erotikandallóba.

A kitaszított Aldecaldos nomádlány ugyanis elkezd szexuálisan túlfűtött üzeneteket küldeni, mígnem egyszer csak elküld magáról egy pucér fotót. A legjobb, hogy erre válaszolni is tudunk neki: az egyikkel belelovalhatjuk magunk a helyzetbe, míg a másikkal elviccelhetjük a szexi pillanatot.

Kép

Kép: Twitter – Jestus

Azt viszont nem tudjuk, hogy a játék többi lehetséges karaktere – Kerry és River – csinálnak-e hasonlót, vagy ők ennél visszafogottabbak (bár Kerry esetében ezen meglepődnék), mindenesetre érdemes lehet nyitott szemmel járni-kelni Night City utcáin, a lengyel barátaink szerint ugyanis még egy csomó titok várja, hogy felfedezzék őket. És akad még olyan is, amiről két fejlesztőn kívül más nem is tud.

via – Kotaku

Tele van hibával a Cyberpunk új frissítése, a játékosok mégis egy fura dolog miatt borultak ki

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×