TrueGameData nem látja, hogy a KG M40 vagy a Whitley a Warzone meta részévé válna.

A Pacific Season 2 rengeteg új tartalmat hozott a játékba, ami életminőségi változásokat, fegyverkiegyensúlyozást és új fegyvereket tartalmazott. Mivel a népszerű Bren és az MP40 is nerfeket kapott, ez megnyitotta az ajtót egy ismeretlen, új meta előtt ebben a Seasonben, amely még mindig elég rugalmas.

Ennek ellenére a TrueGameData elárulja, hogy miért nem érdemes használni az újonnan hozzáadott KG M40-et és Whitley-t.

A Warzone szakértő TrueGameData mindig is különleges elemzési színvonalat hozott a rajongóknak. TTK-táblázatain keresztül képes lebontani, hogy egyes fegyverek miért jobbak másoknál.

Egy YouTube videóban pontosan megmutatja, hogy a Warzone legújabb kiegészítői a KG M40 és a Whitley LMG miért nem tekinthetőek metafegyvereknek a jelenlegi állapotukban.

 

Ha a KG-t nézzük, az adatai szerint a leggyorsabb TTK, amit közepes és nagy távolságon elérhetsz, 950. Összehasonlította a Grau-val, aminek 650-es TTK-ja van, ezért a KG-t egyszerűen nem érdemes használni. „Negyed másodperc hatalmas növekedés a TTK-ban, amit nem fogsz tudni leküzdeni”.

Áttérve a Whitley LMG-re, amelyről az emberek azt hitték, hogy a Bren helyettesítheti, hasonló a helyzet. Míg a Whitley közepes hatótávolságon megfelelő, túlságosan sokat veszít a sebzéséből hosszabb távon.

Bár azt mondta, hogy ezek a fegyverek életképesek lehetnek, nem ez lesz a legideálisabb beállítás. „Összességében úgy gondolom, hogy jelenleg sokkal jobb lehetőségek vannak, mint ez a két fegyver” – mondta TGD.

Ez tehát nem azt jelenti, hogy nem használhatod ezt a két fegyvert, csak azt, hogy több tűzharcot veszíthetsz, ha az emberek metafegyvereket használnak.

Még mindig csupa bug a Warzone.

Ennyit ér a fejlesztők szava?! – Íme 9 Warzone bug, ami még mindig pusztít

 

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/forrás: Dexerto

×