Rengeteg újdonság érkezett a Warzone Pacific Season 2-ben, az új helyszínektől, a nerfelt aim assistig.

Számos quality-of-life frissítés, hibajavítás, fegyver finomhangolás és csatolmányok módosítás mellett rengeteg új játékmechanika és rengeteg új dolog vár ránk, amikor a Season 2-ben felfedezzük a Calderát.

Itt van minden újdonság a második évadban.

Új helyszínek

Chemical Factory

„A gyár összesen hat fő építményből áll, egy kis vasúti pályaudvarból, ahol több leállított tehervagon és egy végállomás található a főépületben, valamint több kisebb épületből” – mondta az Activision. „A komplexumot természetes sziklakibukkanások és két fő boltív védi a rajta keresztül vezető főúton. Őrtornyokban fegyveres tengelyőrök őrzik a létesítményt. Egy operátor könnyedén szerezhet elég sok zsákmányt, kontraktust és harci lehetőséget az egész komplexumban, különösen a folyó keleti oldalán lévő melléképületekben”.

Research Labs

A laboratóriumok a térképen sárga körökben találhatók. Ezekre a területekre egy bejárat van, és nincs menekülési útvonal, de tele vannak rengeteg tárggyal, például ellátmányos ládákkal és Nebula V gázelemekkel. Hogy hol találod őket, arról már készítettünk egy összefoglalót.

A lejáratokat ITT találod!

Új játékmechanikák

Redeploy Balloons

Az Apex Legends rajongói azonnal megismerik ezeket az új, a pálya minden részén elhelyezett léggömböket. A játékosok új magasságokba emelkedhetnek velük, majd ejtőernyőjükkel mozoghatnak a térképen.

Portable Decontamination Station

Apex játékos, itt vagy még? Ez is egy olyan tárgy, ami hasonlít az Apex-ben található tárgyra. Ezt a berendezést le lehet helyezni, és rövid időre megszűri a környező terület levegőjét, így a játékosok túlélhetik a gázt.

Nebula V lőszer és bombák

Két új módja van ennek a gáznak a bevetésének. A Nebula V bomba elhelyezhető, és „egy meghatározott visszaszámlálás után felrobban, ezt nem lehet hatástalanítani vagy megsemmisíteni” az Activision szerint. A kezdeti robbanás kárt okoz, mielőtt a gáz szétterjedne, ahol mindenkit sebez, akinek nincs gázmaszkja.

A Nebula V lőszer eközben egy Field Upgrade, amely gázfelhőt hoz létre az általa leterített ellenség körül. Ez azt jelenti, hogy nem lehet őket újraéleszteni, hacsak az újraélesztő nem néz szembe magának a gáznak a következményeivel.

Új járművek

Bombázó repülőgépek

Ezek az új repülőgépek nem rendelkeznek tüzérekkel, de bombákat dobhatnak le, hogy elpusztítsanak olyan dolgokat, mint a légvédelmi ágyúk vagy az új páncélozott szállítójármű. Ha már itt tartunk…

Páncélozott szállítójárművek

Ezek a páncélozott járművek a Caldera körül fognak mozogni, és a tac térképen láthatók. Miután megsemmisültek, tele vannak tárgyakkal és zsákmánnyal, például pénzzel, fegyverekkel és egyebekkel. Autómata célzó géppuskákkal és telepíthető aknákkal vannak felfegyverkezve, így nem lesz könnyű leszedni őket.

Fontosabb játékmenet változtatások

Aim Assist

  • A kontrollerrel használata közben, ha be stunolnak az aim assist mostantól megfelelően skálázódik, és nem okozza a célzássegítő erősségének nem szándékos növekedését.

Armor Plating

  • A páncéllemezek mostantól elsőbbséget adnak 1 teljes páncéllemez feltöltésének, mielőtt a részben sérült lemezeket feltöltenék.

Gasoline Canister

  • Mostantól nem fog felrobbanni, ha stun gránát találja el.
  • Mostantól át lehet dobni az üvegablakokon
  • A játékosok kevésbé valószínű, hogy véletlenül felveszik őket.
  • Az kill zóna csökken a sebzés távolsággal csökken

XP farm gyorsan és gond nélkül.

Gyerekjáték a fegyverszintezés – Új Warzone mód “segít” tömérdek XP-t szerezni?!

https://www.facebook.com/events/488955949419689/?acontext=%7B%22ref%22%3A%2252%22%2C%22action_history%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22share_link%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22share_link%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A%7B%5C%22invite_link_id%5C%22%3A1052924878773802%7D%7D]%22%7D

×