Caldera területén hét nyitott kémiai fegyverkutató laboratórium van, melyeket a Warzone Pacific 2. évadában hoztak be. Itt találod őket.

A Warzone Pacific Season 2 témája a vegyi hadviselés. A fejlesztők új POI-kat és tárgyakat adtak hozzá a koncepcióhoz., emellett hét vegyifegyver-kutató laboratóriumot lehet mostantól felfedezni Caldera-szerte.

Ezek a laborok rejtett földalatti létesítmények, vagyis bunkerek, amelyek kiváló minőségű loottal és néhány rejtély felfedésével jutalmazzák a játékosokat. Mint ahogy azt már sejtettük, a bunekerek valóban kinyíltak.

Íme az összes vegyifegyver-laboratórium Caldera területén.

A Warzone játékosoknak nem kell túl sokat keresgélniük, hogy megtalálják a titokzatos földalatti laboratóriumok helyeit, mivel sárga körrel vannak jelölve Caldera játékbeli térképén. Ezek a körök általános képet adnak a területről, bár lehet, hogy szükséged lesz némi útmutatásra, amikor a laboratóriumok pontos bejáratát kell megtalálnod.

Jelenleg összesen 13 lejáró vezet a földalatti laborokba, de a játékosok csak 7-be juthatnak be. Ezek a lejárók a játékosok számára jól látható kerek fémnyílásoknak köszönhetően azonosíthatók.

Docks

A földalatti laboratóriumok néhány bejáratát nehéz lesz észrevenni, de a Docks lejáró nem tartozik közéjük.

Menj a Docks déli része felé, hogy meglásd a hatalmas lejárót közvetlenül egy teherautó mellett az ipari dokkok területén.

Power Plant

Ha a dokkok bunkerablakát az egyik legkönnyebben észrevehető, akkor az erőmű nyílása minden bizonnyal a legtrükkösebb a csapatból.

Először is meg kell találnod a vízesést az Erőmű helyszínének közepén. Ezután sétálj át a vízesés bal oldalán, ahol megtalálod a vízesés mögött elrejtett lejárót.

Fields

Keresd meg a két kék csíkos silót a Fields hátsó részén, hogy megtaláld a megfelelő lejárót. Ez a bizonyos bunker különleges, mivel a Fields laborban egy rádiót hallhatsz.

Mines

A Mines területen található lejárót magasan kell megcéloznod, hogy megtaláld. A terület a HUD-on Phosphate Mines néven található, és a tényleges bányáktól nyugatra van.

Egy buldózert fogsz észrevenni, amint közeledsz a bányák lejárójához, ezt nem tévesztheted el.

Lagoon

Lehet, hogy mélyen bele kell ásnod a memóriádba, hogy kiszúrd ezt a lejárót, mivel közvetlenül a Warzone Pacific 1. évadának trailerében látható baleset helyszíne mellett található.

Egy feltűnő kunyhót kell keresned a Clear Water Lagoon területén belül.

Resort

A Resort bunker az egyik legkönnyebben megtalálható, mivel a játékosok a Resort területén található sárga toronyórát használhatják felismerhető tájékozódási pontként.

Amint elérted a toronyórát, indulj dél felé, hogy megtaláld a megfelelő bunkerablakot.

Runway

A kifutópálya területén található lejáró egyike azon kevés lejáróknak, amelyek beltérben találhatók. Menj a kifutópálya melletti katonai bunkerbe, és a földszinten egy szobában találod a bunkernyílást.

Ezek a területek valószínűleg erősen vitatottak lesznek a Warzone Pacific 2. szezonjának első napjaiban. Ha magabiztosan megnyersz egy-két lövöldözést, akkor biztosan értékes loot-tal jutalmaznak majd.

Fegyver XP gyorsan és egyszerűen?

Gyerekjáték a fegyverszintezés – Új Warzone mód “segít” tömérdek XP-t szerezni?!

https://www.facebook.com/events/488955949419689/?acontext=%7B%22ref%22%3A%2252%22%2C%22action_history%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22share_link%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22share_link%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A%7B%5C%22invite_link_id%5C%22%3A1052924878773802%7D%7D]%22%7D

×