A Nebula V gáz nem viccel.

A Call of Duty fejlesztői kedden este ismertették a 2. Vanguard x Warzone szezon legnagyobb újdonságait. Külön bejegyzésben foglalkoztunk a Vanguard és Warzone fejlesztésekkel, rengeteg tartalommal tömik tele a Raven és Sledgehammer munkatársai a jövő hét elején betoppanó csomagot. Nem titok, hogy a Nebula V gáz több szinten is érinteni fogja a játékosokat, hiszen lőszer és bomba formájában is találkozhatunk majd vele.

Változni fog a gázmaszk is, szükség is lesz erre!

A fejlesztők hallgattak a játékosok visszajelzéseire és úgy tűnik pontot tehetünk a szezonok óta húzódó gázmaszk animációval kapcsolatos történet végére. CharleINTEL információi szerint végre nem kell aggódnunk azon, hogy célzás közben megzavar minket a gázmaszk, hiszen ADS módban békén hagyja az Operatorokat az idegesítő mozdulatsor.

Szükség volt erre a változtatásra, az elmúlt időszakban rengeteg meccs végkimenetelét eldöntötte egy-egy rossz időben elstartoló gázmaszk felhelyezés vagy épp levétel. A Nebula V bombának és lőszernek köszönhetően Season 2-ben többször szaladhatunk majd bele olyan szituációba, ahol kulcsfontosságú lehet majd a maszk, így a fejlesztők kénytelenek voltak orvosolni ezt a problémát.

A Warzone újdonságait erre találod:

Különleges lőszer, új helyszínek és fegyverek – Íme a Warzone Season 2 összes újdonsága

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×