A fejlesztők ismertették a jövő heti frissítés roadmapját.

Ahogy arra számítani lehetett, a Call of Duty fejlesztői kedd este publikálták a február 14-én elstartoló Warzone x Vanguard második szezonjának roadmapját. Néhány újdonságot már a korábbi leakek, pletykák elárultak, ám így is rengeteg érdekességet találhattunk a frissen kiadott blogbejegyzésben.

Nézzük is meg a Warzone-t érintő újdonságokat!

Nebula V – Lőszer és bomba

A fejlesztők egy különleges tulajdonságú lőszerrel és bombafajtával bővítik a Warzone világát. A töltény nem lesz erősebb az eddigieknél, ám a játékos knockolása után mérges gázt enged majd ki magából, nehezebbé téve a revive-ot a többiek számára. Hasonló effektekre számíthatunk, mint amit körszűkülésnél tapasztalunk. A bomba gyakorlatilag ugyanezt fogja tudni, csak sokkal nagyobb hatáskörben. A Nebula V töltényes és bombák nagyon korlátozott számban fordulnak majd elő a pályán.

P.D.S

Az új Field Equipment segítségével a Nebula V és a „sima” gáz hatásait semlegesíthetjük. Néhány másodperces védelme kulcsfontosságú lehet majd a túlélésben.

Armored Transport Trucks

A szigetet páncélozott járművek fogják majd járni, az ezeken található turretek azonnal támadást indítanak a közel merészkedő játékosok irányába. Megérheti elpusztítani őket, hiszen értékes tárgyakra tehetünk majd szert, ritka esetekben a Nebula V bomba is ezek közé tartozik majd.

Új helyszínek

Caldera új POI-kkal bővül, melyek szorosan kapcsolódnak majd a Nebula V mérges gázhoz. A leglátványosabb változás a Chemical Factory névre hallgató hely lesz, de föld alatti laboratóriumokra is számítanunk kell a Season 2 frissítés megérkezése után.

Bomber Plane

Megérkeznek a korábban belengetett bombázók is a jelenlegi felhozatal mellé, melyekkel hatalmas pusztítást okozhatunk a szigeten. Könnyűszerrel elpusztíthatják majd a Loadout Dropokat is, teljesen más kimenetelt adva egy-egy meccsnek. Izgalmas légi csatákra számíthatunk, az már biztos!

Redeploy Balloon

A PUBG-ból ismerős mechanika ide is beköszönt. A tárgy segítségével a játékosok nagyon gyorsan rotálhatnak a sziget egyik pontjáról a másikra, akár több száz métert is megtéve. A Balloonokra drótkötél segítségével juthatunk fel, majd kezdődhet is az ejtőernyőzés.

Új játékmódok

A fejlesztők két új játékmódot is felfedtek. Az egyik ezek közül a Caldera Clash névre hallgató power-upokkal, Contracts-okkal, Buy Stationökkel és egyéb finomságokkal megtűzdelt Team Deathmatch szerű LTM lesz majd, míg a másik a Rebirth Iron Trials. 

Operatorok és fegyverek

A fejlesztők itt sem fogták vissza magukat, hiszen 3 új Operator és 4 új fegyver érkezik majd. A Nebula V szálat itt sem hagyták ki, hiszen mindhárom karakter a Nebula ellen harcoló Task Force Yeti tagja. Anna Drake a Battle Pass része lesz majd, míg Thomas Bolt és Gustavo Dos Santos a szezon második felében érkezik majd, egy-egy Bundle formájában. Az új fegyverek a következőek lesznek:

  • KG M40: Assault Rifle (Battle Pass)
  • Whitley: LMG (Battle Pass)
  • Ice Axe (Szezon második felében) – Melee és eldobható fegyverként is használható lesz
  • Armaguerra 43: SMG (Szezon második felében)

In-game képek az újdonságokról, a felsorolás sorrendjében:

Az elkövetkezendő napokban bővebb tájékoztatást kapunk a Battle Pass jutalmakkal és a további újdonságokkal kapcsolatban, ez csak egy kis ízelítő volt a fejlesztők részéről.

Mit szóltok az újdonságokhoz?

https://www.facebook.com/events/488955949419689/?acontext=%7B%22ref%22%3A%2252%22%2C%22action_history%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22share_link%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22share_link%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A%7B%5C%22invite_link_id%5C%22%3A1052924878773802%7D%7D]%22%7D

×