A fejlesztők felfedték a roadmapet.

Kedd kora este megérkezett a Call of Duty fejlesztők szokásos frissítés előtti Twitter üzenete. Ebben a Warzone és Vanguard újdonságait vették górcső alá, de a február 14-ei update előtt érkezik majd egy ennél részletesebb patch notes is. A Warzone tartalmakat már hajnalban átvettük, ideje megnéznünk, hogy a Vanguard mit tartogat számunkra a második szezonban.

Ranked mód

Ahogy arrra számítani lehetett, a Ranked mód bétája elstartol a második szezon kezdetekor. A Call of Duty League szabályai szerint játszhatnak majd a játékosok, a skill rating is publikus lesz. Ezenkívül számíthatunk különféle jutalmakra is, ám ezek pontos listáját még nem ismertette a cég.

Új pályák

Ezúttal sem maradunk új helyszínek nélkül, két pályával bővül a felhozatal. Casablanca marokkói ihletésű, közepes méretű csatatér lesz majd, rengeteg felrobbantható és megmászható épülettel. Gondola szintén egy közepes méretű pálya lesz, ám immár Európában, a hegyek között harcolhatunk majd. Mindkét pálya elérhető lesz a szezonstartkor.

Perkek, gránátok, Killstreakek

Ball Turret Gunner – A COD: WWII rajongók jól ismerik az erejét. 12-es Killstreak után aktiválhatjuk, így eléggé nehéz a megszerzése, de a pusztítása kárpótol majd mindenkit.

Sticky Bomb – A Gammon Bomb és a sima Frag gránát közötti átmenetet hidalja át ez az új Lethal tárgy.

Armory — Perk 1 – Az Engineer ellenperkje, ideális azon játékosok számára, akik szívesen használják a Demolition Charge-okat, aknákat vagy egyéb lerakható Field Equipment tárgyakat.

Mechanic — Perk 3 – Ez a perk buffolja a Field Upgrade charge idejét, ideális lehet az ezzel kapcsolatos feladatok, kihívások teljesítésénél.

Arms Race

A szezon közepén érkezik a páncélozott harci járművekkel megfűszerezett Arms Race. Nem leszünk híján sem motoroknak, sem tankoknak. A fejlesztők ennél többet nem igazán árultak el, a Sledgehammer jövő héten publikálja a részletesebb információkat a móddal kapcsolatban.

Operatorok és fegyverek

A fejlesztők itt sem fogták vissza magukat, hiszen 3 új Operator és 4 új fegyver érkezik majd. A Nebula V mérges gáz szálat itt sem hagyták ki, hiszen mindhárom karakter a Nebula ellen harcoló Task Force Yeti tagja. Anna Drake a Battle Pass része lesz majd, míg Thomas Bolt és Gustavo Dos Santos a szezon második felében érkezik majd, egy-egy Bundle formájában. Az új fegyverek a következőek lesznek:

  • KG M40: Assault Rifle (Battle Pass)
  • Whitley: LMG (Battle Pass)
  • Ice Axe (Szezon második felében) – Melee és eldobható fegyverként is használható lesz
  • Armaguerra 43: SMG (Szezon második felében)

A Warzone változásokat erre találod:

Különleges lőszer, új helyszínek és fegyverek – Íme a Warzone Season 2 összes újdonsága

https://www.facebook.com/events/488955949419689/?acontext=%7B%22ref%22%3A%2252%22%2C%22action_history%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22share_link%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22share_link%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A%7B%5C%22invite_link_id%5C%22%3A1052924878773802%7D%7D]%22%7D

×