Úgy tűnik, hogy a Warzone a PUBG-ből fog ihletet meríteni, méghozzá egy nagyon különleges eszköz bevezetésével, amit imádni fogsz.

A Raven Software állítólag hamarosan egy új funkcióval bővíti a Warzone-t, és ehhez a PUBG-t vette alapul. A Fortnite, az Apex Legends vagy a Warzone előtt ott volt a PUBG. Bár a H1Z1 technikailag a battle royale műfaj úttörője, a PUBG volt valójában az első játék, amely népszerűsítette azt.

Aztán a Fortnite úgy hozta be a műfajt a mainstreambe, ahogy azt soha senki nem gondolta volna. Azóta az Apex Legends és a Call of Duty: Warzone segített fenntartani a műfajt. Mindezek mellett, ha a PUBG nem indul be úgy, ahogyan beindult, valószínűleg az összes többi játék sem létezne, így talán nem meglepő, hogy a Warzone ismét ebből merít ihletet, vagy legalábbis a hírek szerint ezt teszi.

ModernWarzone a Twitteren adta tovább a hírt, miszerint a Warzone a második szezonban Redeploy Ballonokat ad a játékhoz, amelyek úgy fognak működni, mint a PUBG-ben a Fulton Ballonok.

Ha esetleg nem tudnád, hogy miről is van szó.

 

ModernWarzone azt is kiemelte, hogy nem is lenne olyan nehéz hozzáadni a játékhoz, hiszen a Modern Warfare 2019-es Spec Ops játékmódjában már szerepelt egy hasonló jelenet, illetve a Plunder játékmódban is szerepelnek ilyen Balloonok.

 

Egyelőre fontos megjegyezni a „állítólag” használatát, más szóval ez nem hivatalos hír. Egy dolog viszont biztos, nagyban befolyásolná hogyan is játszák a mapot a játékosok.

Ha már a Season 2-ről van szó.

A PS Store leleplezte a Warzone Season 2 újdonságait – Gyorsan reagáltak a fejlesztők

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×