Nincsenek véletlenek, általában ezek tudatos szivárogtatások.

Jövő héten érkezik a többször is csúsztatott Warzone és Vanguard második szezonja, mely rengeteg tartalommal bővíti a játék amúgy sem túl szerény repertoárját. Január utolsó hetében egy azóta már törölt imgur albumban felbukkant pár állítólagos Season 2 kép, ám akkor ezek forrását senki sem tudta megerősíteni.

„Hibázott” a PlayStation Store, kiszivárgott a frissítés mérete és a borító!

 

A Sony konzolok adatbázisába hétfő hajnalban töltötték fel a fejlesztők a fájlokat, így azonban órákon belül kiszivárgott a teljesen hivatalosnak tekinthető borítókép. A frissítés mérete PlayStation-ön 10 GB lesz, de a végleges kiadásig ez még változhat, volt már rá példa.

Anna és Gustavo párosának hála Operatorokkal is bővül majd a játék, de új fegyvereknek sem leszünk híján. A kommentek alapján az alábbi újdonságokat sikerült beazonosítani, megtalálni:

  • Chauchat nevet viselő golyószóró
  • Kg m/40 svéd gyártmányú LMG
  • Az olasz tervezésű Armaguerra OG-43
  • Egy ismeretlen shotgun

Természetesen a Season 2 február 14-én esedékes érkezéséig érdemes megfelelő körültekintéssel kezelni a fenti szivárgást, de az elmúlt leakek is rendre igaznak bizonyultak a korábbi szezonokkal kapcsolatban. Remélhetőleg a héten még kapunk egy bugfixeket tartalmazó update-et is, hogy garantáltan jó körülmények között vethessük be magunkat az újdonságokba.

Update:

  • A fejlesztők hivatalosan is posztolták a borítót, így teljesen biztosak lehetük abban, hogy valós a kép. Kénytelenek voltak lépni azután, hogy a Sony-nak hála hamarabb napvilágra került a cover.

Hatalmasat zuhant egy Vanguard AR – Ez most a Warzone Pacific 10 legerősebb fegyvere

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×