Többszintű átalakítást kapott a hős.

Épp tegnap szúrtuk ki Shiick Discord szerverének segítségével, hogy a Valorant PBE kliens következő frissítése a 4.04-es verzió lesz. A fejlesztők erre ígérték a Yoru átdolgozást, így egy fokkal különlegesebb csomagnak ígérkezett, mint egy átlagos hotfix jellegű update. Az időzítésünk nem is lehetett volna tökéletesebb, hiszen kedd este a Riot Games leleplezte az átalakított képességeket, videós formában is ismerkedhetünk már velük.

Nézzük is a változásokat!

Fakeout

 

Mostantól a lépéshangok és vizuális effektek helyett Yoru másolatát küldhetjük ki csalinak. A csapattársak egyértelműen meg tudják majd különböztetni a valódi hőstől a Fakeout képességet, ám ellenfeleink erre nem lesznek képesek, ők egy „valódi” Yorunak megfelelő képmást látnak majd. A felrobbanásakor a kamu Yoru meg is vakíthatja az őt sebző ellenséget.

Gatecrash

 

Itt nem sok változott a korábban elhangzott változásokhoz képest. Az ellenfeleknek közelebb kell menniük a letett teleporthoz, hogy hallják azt, illetve kamu teleportálásra is használhatjuk majd ezentúl.

Dimensional Drift – Ultimate

 

A fejlesztők több szinten is változtattak Yoru ultiján:

  • Mostantól nem fedi fel magát, ha elhalad az ellenfelek mellett
  • Ultiban is használhatunk a képességeket
  • Az ellenfelek hallják Yoru lépéseit
  • A nearsight effekt lekerült az Ultiról, tökéletesen látunk mindent Dimensional Drift állapotban is
  • Egy kis delay bekerült a castolása elé, hogy ne lehessen instant menekülésként használni egy-egy tűzpárbaj során

A pontos megjelenési dátum nem ismert, de továbbra is a február 25-én esedékes PBE érkezés a legvalószínűbb, ezt követően 1-2 héten belül pedig éles szerverekre is megérkezhet az új Yoru.

Új játékmód és jutalmazási rendszer is érkezik Valorantba

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×