Már nem kell olyan sokat várnunk.

A Valorant fejlesztői már augusztus óta ígérgették a játékosoknak, hogy alakítanak Yorun. Több hónapig nem nyilatkoztak a témában, sokan már kezdték feladni a reményt, ám decemberben végül megtört a jég és a Riot Games munkatársai azt is elárulták, hogy mely képességek változnak majd.

 

A Fakeout képesség, mely jelenleg sima lépéshangokkal operál, teljesen új köntöst kap. Yoru tükörképét láthatjuk majd a pályán és ha ellenfeleink meglövik, akkor a felrobbanásával további bosszúságot okoz majd a közel álló játékosoknak. A teleportálási képesség is több szinten módosul majd, egyrészt az ellenfeleinknek közelebb kell menniük a lerakott tetherhez, hogy meghallják azt, másrészt pedig akár kamu teleportálásra is használhatjuk majd a gömböt. Az ultimate képesség is kaphat változásokat, ám ezt nem konkretizálták a fejlesztők.

Úgy tűnik kiderült napra pontosan, hogy mikor kapjuk meg ezeket!

Február 25.

Shiick folyamatosan frissíti a Valorant PBE szerverek menetrendjét, ahogy van valamilyen szintű hivatalos információ, legutóbb ezt pár órája tette meg. A 4.04-es patch-cset február 25-ére várhatjuk majd, 99%, hogy ezzel érkezik a Yoru átdolgozás a PBE szerverekre, majd ezt követően 1-2 héten belül az éles kliensbe. Sajnos nem sikerült tartani a február közepi időpontot a Riot Games gárdájának, ám március első hetében már az átdolgozott ügynökkel játszhatunk, ha minden rendben megy a tesztelések során.

Hajrá need more dm, hajrá magyarok! Kezdődik a VRL East: Surge

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×