A 4.02 fájljai ezúttal is több érdekességet rejtettek.

A Valorant 4.02-es frissítése első ránézésre nem igazán hozott semmi újat a fejlesztők által bejelentett fejlesztések mellett. Szerencsére a játékkal foglalkozó adatbányászok, leakerek egyből rávetették magukat a fájlokra, hátha találnak rejtett tartalmakat. Ezúttal sem kellett csalódnunk, ráadásul kapásból két, erősen félkész fejlesztés is felfedtek a közösségnek.

Új jutalmazási rendszer és játékmód is érkezik!

Dobozok

 

Jelenleg a játék két feladat teljesítése után jutalmaz minket. A napi/heti küldetések után XP-t kapunk, míg az adott nap első győzelmével a szintünkön dob egy nagyobbat a Valorant. A jövőben ez változhat majd, a napi bejelentkezésért és a győzelmekért is kaphatunk dobozokat, melyeket kinyitva pontokkal gyarapodhatunk. Ezek felhasználási lehetőségei még nem ismertek, talán a Store-ban válthatjuk be majd őket.

Control / CTF

A Valorant fájljaiban egy új játékmódra bukkantak az elmúlt napokban. A jelenlegi információk alapján ez egy Capture the Flag ihletésű játékmód lesz majd, érdekes kérdés, hogy az ügynökök egyedi képességeit hogy oldják meg. Nem lenne meglepő, ha a DM-hez hasonlóan teljesen semlegesítik azokat majd ebben is. Reméljük hamarosan megtudhatunk többet is erről a játékmódról, valószínűleg 2 hetes ciklusokban fog majd váltakozni a Replication és egyéb LTM-ek mellett.

Mindent a szerdai frissítésről:

Optimalizációk és ingyenes jutalmak – Megérkezett a Valorant 4.02

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×