Az elavult külső 2021 legjobb hardverét rejtheti majd.

Január elején már elkezdtek szivárogni az információk a potenciális Apple újdonságokkal kapcsolatban. Akkoriban azonban még csak nagyságrendileg lehetett belőni a dátumot, ám a hétvégén nagyot fordult a kocka, hiszen egyre több Apple közeli leaker kezdett el utalgatni egy pontos napra. Nem titok többé, hogy az októberi MacBook Pro keynote után újabb bejelentésekkel készül az Apple.

Március 8-án, kedden leplezhetik le a közösségkedvenc SE harmadik generációját!

Nem sokat változik majd a külső

Az első és második iPhone SE hatalmas siker volt, hiszen a felhasználók a „csúcs”modellekhez képest jóval olcsóbban belekóstolhattak az almás világba. Általában az Apple fogja az aktuális, legfrissebb rendszerchipjét, majd egy korábbi telefon kicsit átalakított házába pakolja azt bele. Utoljára 2020-ban frissült ez a termékvonal, ekkor az iPhone 8 kinézetét kaptuk meg az iPhone 11 hardvereivel megpakolva. Ezúttal is valami hasonlóra számíthatunk, bár az iparági elemzők szerint maradunk a korábbi (iPhone 8-as) formatervnél, csak ezúttal az iPhone 13 belsővel kiegészülve.

A keynote-on ezen kívül számíthatunk még egy új iPad Air bemutatására is, ám azon sem lepődne meg senki, ha a régóta pletykált MacBook Air széria is megérkezne a boltok polcaira. Már nem kell sokat várnunk, egy hónap és minden kiderül.

32 millió forinttal jutalmazta az Apple a diákot, aki az iPhone után a Macet is feltörte

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×