A Battlefield 2042 3.3-as frissítése szintén késik valamennyit, mivel a fejlesztőknek több időre van szükségük, mint azt korábban gondolták.

A frissítést, amelyben a Battlefield 2042 játékosok végre megkapják a hőn áhított scoreboardot (eredménytábla) , eredetileg valamikor „február közepén vagy végén” jelent volna meg. Nem sokkal azután, hogy kiderült: az első évad késik, a

3.3-as frissítést is elhalasztották.

Ez a DICE scoreboard terve

A fejlesztők 2022. február 3-án kiadtak egy kis javítást, amivel megoldottak néhány stabilitási problémát, amelyek a 3.2-es frissítés óta jelentkeztek. A hét elején bejelentették, hogy a Battlefield 2042 első évadának indulását nyárra halasztották.

Januárban a DICE megosztotta tervezett scoreboard képét, amit fentebb láthattok. A tervek szerint a frissített board a 3.3-as frissítéssel érkezik, ám nem februárban, hanem csak március elején. Hogy pontosan mikor, azt persze nem árulták el. Íme a hivatalos bejelentés.

 

A Battlefield 2042 első évadával, ami egyébként valamikor nyáron indul, érkezik az első battle pass, friss tartalmak várhatók, például új pályák kerülnek a Portalba. A kérdés már csak az, hogy lesz-e türelme a játékosoknak kivárni.

Ez kicsit drága lesz, nem?

Musk jól kiszámolta: 150.000 forint lesz a Starlink műholdas net új csomagja – havonta

 

https://leet.hu/termek/pulsar-pcmk-hotswap-tkl-80-barebone-iso-billentyuzet-feher-pcmk821w/

×