A színész egy ideje már tálcán kínálja magát a szerepre a Marvelnek, amit szinte minden rajongó hangosan ünnepelne, ha tényleg megtörténne.

Norman Reedus eddig sem rejtette véka alá, hogy az egyik legnagyobb álma válna valóra, ha ő bújhatna a Marvel ikonikus karakterének bőrébe, és játszhatná el a filmes univerzumában a lángoló koponyájú Szellemlovast.

Mármint a karakter Johnny Blaze-i iterációját, akit korábban nem más, mint Nicolas Cage alakított két (egyébként bűnrossz) filmben. Az első találgatások ezzel kapcsolatban 2021. szeptemberében kaptak szárnyra, amikor Reedus a ComicBooknak azt nyilatkozta, hogy nagyon szeretné ő játszani a lángokban úszó pokoli motorost, és minden segítséget szívesen vesz, ami segíti őt az álma megvalósulásában.

Ezután a rajongói is aktivizálták magukat, akik sorra írták a posztokat a közösségi médiában, és gyártották a jobbnál jobb képeket, melyeken a színész látható mint a Szellemlovas. A napokban viszont történt valami furcsa: Reedus Twitteren látványosan elkezdett „lájkolni” mindent, ami a karakterhez köthető (egyet még meg is osztott), sőt, azokat a cikkeket is, melyek a legfrissebb pletykákról szólnak.

Az egyik ilyet (többek között) a Giant Freekin Robot írta meg, akik megbízható forrásaikra hivatkozva azt állítják, hogy Norman Reedus nemcsak tárgyal a Marvellel,

de már meg is állapodtak abban, hogy a Marvel-moziverzumban ő pattanhat a Szellemlovas motorjának nyergébe.

Korábbi híresztelések alapján más is várományos volt a szerepre, méghozzá a másik motor-őrült imádott színész, Keanu Reeves személyében, akiről ugyancsak azt lehetett hallani, hogy leült beszélgetni a Marvel fejeseivel egy titokzatos szerep kapcsán. Erről konkrétan nem derült ki, hogy mi is pontosan, de sokak szerint ugyancsak a Szellemlovasról lehetett szó – bár egyik sem zárja ki a másikat.

A szivárogtatások hitelességének bizonyítására azonban csak egyetlen mód van, ez pedig a hivatalos bejelentés, ezért amíg ez nem történik meg, mindenképpen érdemes a helyén kezelni a dolgokat. Az mindenesetre egészen bizonyos, hogy nála alkalmasabb színészt aligha fognak találni a képregényvilág egyik legkultikusabb szerepére, Reedus pedig egy ideje tálcán kínálja magát rá.

Készítsd a pezsgőt: Egyre biztosabb, hogy Andrew Garfield új Pókember filmet kap

 

https://leet.hu/samsung/

×