Egyre biztosabb források állítják, hogy mindenki kedvenc Pókembere közel egy évtizedes kihagyás után hamarosan újabb saját mozival tér vissza.

SPOILERES ÍRÁS KÖVETKEZIK A NINCS HAZAÚTBÓL

A Sony és a Marvel történetének egyik legbénábban őrizgetett „titka” volt, hogy az újabb MCU-s Pókember moziban nem egy, hanem három pókfej is fel fog majd tűnni. Ennek ellenére a világon minden moziban egészen elképesztő ujjongásban tört ki a közönség, amikor Andrew Garfield és Tobey Maguire megjelentek a színen.

Ugyan mindegyik Pókembert imádják a rajongók, mégis az Garfield-féle csodálatos hálószövő az, akiért a legtöbben bolondulnak. Ennek oka pedig teljesen egyértelmű: amellett, hogy a színész gyerekkora óta az egyik legnagyobb fanja a szuperhősnek, az ő karaktere áll a legközelebb a képregényekhez, arról már nem beszélve, hogy egyszerűen tökéletes Peter Parker volt. A Csodálatos Pókember második része viszont a szerethető főhős ellenére is csúnyán leszerepelt, ami egy újabb erős érv volt a Marvellel való szövetségkötés mellett.

Igen ám, csakhogy a Nincs hazaút befejezése nemcsak kijavította az elődje hibáját, de lehetőséget adott arra is, hogy a saját különálló világában (Sony-filmuniverzumban) tovább pókemberkedhessen, ha úgy hozza a sors. És hát miért is ne hozhatná, hiszen a Sony is szeretné, a rajongók is szeretnék, és még Andrew is szeretné, hogy a Csodálatos Pókember története folytatódjon.

A pezsgőt pedig akár már be is hűtheted, ugyanis egyre inkább úgy tűnik, hogy az Andrew Garfield-féle Pókember tényleg folytatódik!

A Forbes értesülései szerint a Sony a háttérben már gőzerővel azon dolgozik, hogy végre nyélbe üssék a Csodálatos Pókember harmadik részét, természetesen Garfielddal a főszerepben. Hogy ez pontosan mikor és miként fog megvalósulni, azt nem tudni pontosan, az viszont már biztosnak tűnik, hogy a Sony saját szuperhősös univerzumában fog játszódni.

Ez azt jelenti, hogy a hamarosan debütáló Morbius és a Venom is kapcsolódni fog majd hozzá, sőt, ezekkel az antihősökkel Garfield pókfeje találkozni is fog. A Forbes szerint itt még nincs vége, ugyanis a Nincs hazaútban majdnem megvalósuló Baljós Hatos gonosztevő brigáddal is összecsap a kedvenc pókunk, ami egy több filmes tervet vetít előre.

Mindezt természetesen a hivatalos bejelentésig érdemes fenntartásokkal kezelni, mindenesetre amikor megtörténik, valószínűleg hasonló ováció fogja övezni, mint amit a mozikban is tapasztalhattunk az elmúlt hetekben.

Az új Pókember filmekben May néni majdnem biszexuális lett, akinek barátnője van

 

https://leet.hu/samsung/

×