A 2021-es év nagyon erős volt a League of Legends számára, viszont a játékosok ezt az 5 dolgot szeretnék az elkövetkező évre.

A League of Legends 12. szezonja 2022. január 4-én indul, és rengeteg új frissítést hoz magával. A játékosok már most játszanak az előszezonnal, amely máris számos új változást hozott a League of Legendsbe, többek között új tárgyakat, objektumokat és drake-eket.

A 11. szezon hatalmas tárgyfrissítést, új bajnokokat és bajnoki frissítéseket hozott. A League of Legend játékosok elég sok újdonsággal ismerkedtek meg a tavalyi évben.

Ennek ellenére íme öt dolog, amit szeretnénk a League of Legends-ben 2022-ben.

1. Új bajnokok

A Riot Games korábban már említette, hogy céljuk, hogy minden évben minden szerepkörben létrehozzanak egy új bajnokot. Idén nem érték el ezt a célt. Viszont van két bajnok, egy marksman és egy support, amelyeknek 2022 elején kellene megjelenniük. Reméljük, hogy ezek az új bajnokok a következő hetekben megjelennek.

2. Vonják vissza a Teleport Nerfet

A PBE-n tesztelték a teleport nerfet. A játék első 14 percében a játékosok csak a szövetséges struktúrákhoz teleportálhatnak. A 14 perc elteltével a játékosok ezután „megkapják” az unleashed teleportot, ami a játékosok által ma látott teleport.

 

Ez a nerf megakadályozza a korai játékban a top sávból a térképen keresztüli segítséget, és arra kényszeríti a teleport játékosokat, hogy a saját sávjára koncentráljon. Ez a nerf azonban elveszi a játékosoktól azt a képességet, hogy egy korai snowball stratégiát használjanak.

3. Rengar és Jax frissítése

A 12.1-es javítással a Rengar állítólag átdolgozást kap. Ez nagyszerű hír a jungle assassin játékosok számára, mivel Rengar az utóbbi időben lemaradt a játék jelenlegi állapotában.

 

A Rengar frissítésével együtt a játékosok szeretnének látni egy VGU-t Jax számára. Jaxnek volt egy kis SFX frissítése a szezon elején, azonban jó lenne látni még néhány vizuális frissítést az egyik legerősebb bajnokra a lore szerint.

4. Udyr Rework

A Riot Games dolgozott Udyr átdolgozásán. Tavaly a játékosok arról szavaztak, hogy melyik bajnokot szeretnék, ha teljesen átdolgoznák, és Udyrre esett a választás.

 

A játékosok 2022-ben egy teljesen megújult Udyrra számíthatnak. Udyr vizuális dizájnján rengeteg frissítés történt, azonban a játékosok remélik, hogy a következő szezonban nem csak Udyr vizuális megjelenését frissítik.

5. Hozzák vissza a Snowdown Showdownt

Korábban a Riot már említette, hogy nem akarják visszahozni a Winter Riftet, egy szezonális funkciót, ahol a riftet hó borítja. A Riot szerint azonban túl sok időt vett igénybe, és nem volt értelme.

Ez volt a második év, hogy a Riot nem adott ki téli/ünnepi eseményt. Legyen ez a Snowdown Showdown, a Winter Rift vagy akár a Poro King visszahozása, reméljük, hogy 2022-ben lesz egy ünnepi esemény a League of Legends-ben.

Ez csak 5 dolog, amit a játékosok szeretnének 2022-ben. Te minek őrülnél a legjobban?

Azt viszont tudtátok, hogy miért Jinx és Vi lett az Arcane középpontjában?

Az Arcane alkotói elárulták, hogy miért Jinx és Vi a sorozat sztárjai

 

https://leet.hu/samsung/forrás: dbltap

×