A Warzone játékosok folyamatosan új összeesküvés-elméleteket hoznak fel, hogy leleplezzék a könnyebb lobbik megszerzésének módszereit.

A Warzone játékokba való betöltéskor a játékosok másokkal kerülnek össze, hogy megküzdjenek a győzelemért. Mindegyik ellenfélnek van egy K/D-aránya, és a játéknak az a feladata, hogy minden játékos számára a lehető legigazságosabb lobbit találja meg.

Azonban vannak olyan módszerek, amivel a játékosok könnyebb lobbikba kerülhetnek.

Az egyik leghíresebb módszer a VPN, aminek segítségével más szervereken játszhatsz, ahol kevesebb játékos van, ami azt eredményezi, hogy a lobbik könnyebbek lesznek. Sőt a múltban a Warzone fejlesztőit azzal vádolták, hogy „whitelistelik” a streamereket, hogy könnyebb lobbikat kapjanak, és show-t rendezzenek a közönségüknek.

Amikor azonban az OpTic Hitch twitteren megkérdezte, hogy a streamerek használnak-e VPN-t, úgy tűnik, hogy szinte mindenki biztosra ment, hogy a népszerű streamerek ezt a módszert használják.

Szóval Hitch tweetjére válaszul számos ember azt válaszolta, hogy szerintük a streamerek többsége VPN-t használ, hogy „bot-lobbikba” kerüljön.

A kommentek a „túlnyomó többségtől” a „maximum 10%-ig” terjedtek, de a közös pont az, hogy az emberek úgy gondolják, hogy vannak streamerek, akik ezt használják. Egy személy még azt is állította, hogy ő maga is használt VPN-t, és összefutott néhány nagy névvel. „WarsZ, bbreadman és JoeWo VPN-lobbiba kerültem, szóval az egyikük biztosan.”

Megnézhetjük a profi játékosok WZ statisztikáit akkor vethetünk egy pillantást közelmúltbeli K/D átlagaikra a lobbikban. A legtöbb ingadozik a nap folyamán, de a rajongók még mindig úgy gondolják, hogy a K/D túl alacsony.

Bár az is lehetséges, hogy a magas K/D-val rendelkező emberek túl sokáig keresnének meccseket, így a játék inkább bedobálja őket az „átlagos” lobbikba is.

Ám felteszem felétek is a kérdést:

SuperSurvey

Fullos fegyverszint 30 perc alatt – Új XP farmolási módszer Rebirth Islanden

 

https://leet.hu/samsung/borítókép: Cxrrupt

×