Mivel a Warzone metája az új frissítések miatt gyakran változik, a játékosok versenyeznek az idővel, hogy minél gyorsabban szintezzék a fegyvereiket.

A múltban a Warzone játékosok arra panaszkodtak, hogy egy-egy meta túl sokáig létezik, és ez unalmassá teszi a játékot. De a Warzone Pacific esetében az érzelmek az ellenkező irányba fordultak. Az olyan fegyverek, mint az Automaton, a BAR és a Cooper Carbine szinte azonnali nerfjei után a játékosok most bosszankodnak, hogy nem tudnak lépést tartani a metával.

Volt egy 4x XP bug, ami megkönnyítette az életet, de az rögtön ki lett javítva – bezzeg a rengeteg bugot nem tudják kijavítani. Ez elvezet minket egy másik stratégiához a Rebirth Islanden.

A rajongók szerint ez a módszer a leggyorsabb az összes közül, és csak egy barátra és néhány 2XP tokenre van szükséged.

A leggyorsabb módja a fegyverek szintezésére a Rebirth Islanden

Ahogy azt ‘JustLawlyOnTwitch‘ posztolta, a Rebirth Island módszer hasonló a Plunder módszerhez. Alapvetően csak egy 2XP-t Weapon tokent kell benyomni, beugrani egy csapattárssal, felkapni egy helikoptert (és a fegyvert, amivel szintet akarsz lépni), majd megállás nélkül Supply Runt tolni.

Level up your VG guns from lvl 1 to 70 in 30minutes!!! faster than vanguard multiplayer 100% from CODWarzone

 

Mivel a Rebirth Island egy kisebb pálya, a Supply Run contract gyakran pontosan ugyanoda visz vissza. Így az egyik játékos a helikopterrel járkálhat, és contractokat gyűjthet, a másik a Buy Stationnél marad, készen arra, hogy teljesítse a „kihívást”.

Lawly azt állítja, hogy ez a módszer „gyorsabb, mint a Vanguard multiplayer”, és hogy egy fegyvert körülbelül 30 perc alatt max szintre lehet tolni. Mások is hasonlót javasoltak, de egy kicsit hosszabb időt adtak meg az időtartamra vonatkozóan.

Szóval, ha úgy gondolod, hogy itt az ideje a fegyver szinteket grindolni, akkor ez lehet a tökéletes trükk számodra.

Viszont, ha új játékra vágysz, akkor itt a felhozatal 2022-re:

A legjobban várt FPS játékok 2022-ben – Lövöldözős játékok, amikre érdemes figyelni

 

https://leet.hu/samsung/borítókép: Marshal No Commentary

×