A Premier League egyik legnagyobb rangadója érkezik vasárnap: összecsap a Chelsea és a Liverpool, így nagy valószínűséggel érkezhet egy újabb Showdown SBC is.

A Premier League 2 nagy csapatának összecsapása érkezik vasárnap, már 2022-ben, ugyanis a Chelsea fog játszani a Liverpool gárdájával. Ez kedvezhet a PL Team-et építőknek, ugyanis nem kizárt, hogy érkezni fog egy újabb Showdown SBC is, mivel az Újév első nagy mérkőzéséről van szó.

Hogy kellőképpen felcsigázzunk Titeket, van egy nyomós érvünk arra gondolni, hogy szinte 100%-ig biztos a fent említett „csapatépítősdi” érkezése. A Twitter-en is aktív Fut Sheriff az alábbi posztot hozta létre nyilvános felületén:

Ha igaznak bizonyul a kiszivárgott információ, akkor napokon belül 2 db SBC küldetés fog érkezni 1-1 masszív, angol ligás középpályással, Kovacic és Keïta személyében. Mivel az értékek még nem konkrét és fix számok, így egyelőre csak a találgatás és a jóslás marad. Egy biztos, akárkik is kapnak speciális lapot, akármekkora értékkel, a Premier League-t preferálók élvezhetnek egy kis előnyt ezúttal. Az pedig, hogy valóban érkezik-e a Showdown, egy ekkora összecsapás esetében nem kérdés, ugye, kedves EA?

Ti mit gondoltok? Kiknek örülnétek jobban?

 

Ezt olvastad már?

Már most drágább, mint némelyik Top Prime Icon – Megjött WW Ibra!

×