Végre valahára hivatalosan is elérhetővé és megszerezhetővé vált a nagy Zlatan Winter Wildcards lapja. Vessünk is rá egy pillantást!

Megtörtént a legjobban várt dolog a Winter Wildcards Promo során: megérkezett Zlatan Ibrahimovic speciális kártyája! Ezzel, illetve Maignan lapjának érkezésével megdőlt a korábbi rekord, ugyanis ebben az eseménysorozatban történt meg először az Ultimate Team története során, hogy egy klubcsapat 4 játékosa is speciális lapot kapott.

A Gamer.hu online magazin korábban említést tett arról, hogy Ibra lapja brutális lesz, tulajdonképpen megkapható lesz általa a „tökéletes csatár”. Reménykedhettünk benne, hogy hátha SBC-vel megszerezhetővé teszik a készítők, nos, ez sajnos nem valósult meg, ugyanis a Pack Luck-on múlik, hogy érkezhet-e a csapatunkba a svéd titán. A portál információi szerint nagy volt a valószínűsége, hogy minimum 1 millió Coin-ra lesz szükségünk ahhoz, hogy ha nem akarjuk a Pack-ekre bízni. Ez az elmélet megvalósult. Sőt, még alá is ment az árnak, ugyanis Zlatan kártyája jelen pillanatban több, mint 3 millió Coin-ba kerül!

Ez annyit jelent, hogy jelenleg drágábban megy az AC Milan csatárának lapja, mint Puskás Ferenc Prime Icon verziója!

Statisztikáit elnézve, tényleg brutális lapot kaptunk, nem hiába kapta a fent említett portáltól a „tökéletes csatár” jelzőt. Valóban mindent tud, amit egy ilyen kaliberű támadónak tudnia kell. A lenyűgöző számok mellé kapott egy 5* Skill Moves-t és egy 4* Weak Foot-ot is. Mi a FUTBIN szerint legtöbbet használt Chemistry Style-t, az Engine-t adtuk hozzá, hogy lássuk, milyen számokat kapunk. Az eredmény elképesztő, tökéletesre tervezték ezt a lapot valóban. Vessetek csak egy pillantást a számokra, önmagukért beszélnek:

Mivel egy nagyon várt és rendkívül keresett lapról van szó, ez a jelenlegi ár biztosan feljebb is fog még menni és nem kizárt a minimum 4 millió Coin sem, így akinek van olyan szerencséje, hogy kiugrik a Pack-ből, arra tényleg azt lehet mondani, hogy megfogta az Isten lábát…

Te közéjük tartozol?

Forrás: www.gamer.hu

Kiemelt kép: Archysport

Ezt olvastad már?

Mit gondoltok? – Ez lenne az idei ciklus eddigi legjobb Promo-ja?

 

 

https://leet.hu/xmas/

×