Javában dübörög a Winter Wildcards Promo, és hamarosan beválthatóak lesznek az eddig összegyűjtött Token-ek. Tényleg ez az eddigi legsikeresebb esemény?

Afelől kétségünk sincs, hogy jelen pillanatban mindenki igyekszik elfeledni az idei „szenzációt”, a FUT Versus Promo-t. Az EA nagyot megy jelen pillanatban, hiszen egy olyan jól sikerült eseménysorozattal érkezett a Winter Wildcards által, hogy biztosra vehető, hogy – maximum kis kivétellel – mindenkinek okozott pozitív pillanatokat a Promo.

A Team 2 válogatással ismét nagy nevek érkeztek, viszont az alacsonyabb értékű játékosok között is megtalálhatjuk a számításainkat, ez alapvetően igaz az egész eseményre. A Wildcards Swaps behozatalával összetett lett, de mégis egy átlátható és izgalmas Promo-t kaptunk. Igaz, javában zajlik a Karácsony, viszont kicsit a húsvéti tojáskeresésre emlékeztethet mindenkit, ahogy a bokrok között, fák alatt keressük a meglepetéseket, úgy kutakodik mindenki az SBC-k között, vagy az Objectives-ben a Token-ek után. Mivel 26-án már beválthatóak lesznek, így vészesen fogy az idő, de a lelkesedés nem állt le.

Here’s how Winter Wildcard Swaps will work. (Credit: FutSheriff) from fut

 

Mivel az eseménysorozat vége felé közeledünk, érdemes végiggondolni, hogy mennyire is sült el jól ez a Promo. Mi azt gondoljuk – sokakkal egyetemben -, hogy az eddigi időszak legjobbjának bizonyul. Ezt mutatja az is, hogy Reddit-en egy drjjsii nevű felhasználó még a korábbi évek nagy kedvence, a FUTMAS elé is helyezte az idei Winter Wildcards Promo-t. A vélemény lehet természetesen megosztó, de egy biztos: minden sora igaz.

Hot take: Winter Wildcards > Futmas from FIFA

„Forró Téma: Winter Wildcards > FUTMAS

 

Fel vagyok készülve a nézeteltérésre, DE az elmúlt időszakban ez a legelkötelezettebb promóció. Mindkét osztag változatos volt a link-eket tekintve, és a kasszasikerektől az olcsó gyöngyszemekig minden volt. A swaps érdekes volt, és mondhatom, hogy játékos is, hiszen mindenki próbál lépést tartani azzal, hogy hol rejtik el a Token-eket. Többé-kevésbé voltak napi SBC-k, ismét a különböző ligák jó képviseletével. És még mindig nincs vége! A FUTMAS esetében soha nem érezhető, hogy ennyire változatos a tartalom vagy a játékmenet. És igaz, hogy a FUTMAS különleges helyet foglal el a szívünkben, de legalább abban egyetérthetünk, hogy valószínűleg ez a ciklus legjobb Promo-ja, nem? Oké, most elbújok, mert közben azt mondhatjátok, hogy tévedek, de remélem, vannak olyanok is, akik annyira élvezik, mint én.”

Ti mit gondoltok? Megkaptuk az eddigi legjobb Promo-t?

 

Ezt olvastad már?

FUT Fun-mód kimaxolva – Igazi különlegesség a Season Progress-ben!

×