Annyira játszhatatlan volt a napokban több CoD játék, hogy a hibák tömeges törléshez vezettek. A Call of Duty rajongók elfordulnak a franchise-tól.

A Call Of Duty: Modern Warfare és a Call Of Duty: Warzone jelenleg komoly problémákkal néz szembe. Sok játékos ugyanis szemmel láthatóan úgy döntött, hogy eltávolítja a játékokat a közelmúltban tapasztalt váratlan fagyások, a hosszú várakozás és egy különösen bosszantó hibák miatt. Vannak olyanok is, akik a főmenü és a betöltő képernyő ismétlődő időhurkában ragadnak, mások frissíteni sem tudnak, különösen konzolon.

A játékosok sorra törlik a CoD-ot, sőt azt kérik, ne vegyünk CoD játékokat.

„Dolgozunk annak a problémának a megoldásán, ami miatt a játékosok frissítési hurokba kerülnek” – írta az Activision a problémáról, amely leginkább a PS4 és Xbox One játékosokat érinti. „Néhány esetben úgy tűnik, hogy a játék eltávolítja és újratelepíti a játékadatokat.”

A Modern Warfare több játékos szerint „broken”, vagyis teljességgel játszhatatlan. Számos felhasználó küszködik olyan frissítések letöltésével, amelyek miatt képtelenek voltak játszani, míg azok, akik be tudnak jutni, összeomlással és egyéb bosszantó problémákkal néznek szembe.

MW is broken, Multiplayer packs aren’t being recognised on Xbox Series X. Activision, I’ve spent more on this game than I would have spent buying newer CoDs. This poor handling lost me and others as customers. from modernwarfare

 

„Ezek miatt soha többé nem akarok COD játékot venni” – írta egy felhasználó a Redditen.

„Kérlek titeket, ne vegyetek ilyen játékot. Őrült az, aki hagyja, hogy fájdalmat okozzanak neki. A CoD-nak már több mint 10 éve vége van. Hagyjuk abba az éves kiadások támogatását, különben soha nem fognak leállni” – írta egy másik kommentelő a Redditen, ahol mostanában attól hangos a közösség, hogy mindenki inkább törli a játékot.

Míg a Warzone valamivel jobban teljesít technikai szinten, a játékosok még mindig elégedetlenek a legújabb frissítéssel. A fejlesztők egy szinte legyőzhetetlen Krampus gyilkost hoztak be a battle royale-ba, amelyet a kritikák miatt most nerfeltek. A játékosok nem értik, hogy a Raven Software miért hozott be egy ostoba szörnyeteget a Warzone-ba, amikor komolyabb problémák is vannak, amelyeket kezelni kéne.

„Az a tény, hogy a Modern Warfare szó szerint játszhatatlan, de az ünnepek előtt akciós is, baromi abszurd” – jegyezte meg Tom Henderson, a Call Of Duty bennfentese a Twitteren a hét elején. „A Warzone Caldera a konzolokon is káosz.”

 

Nem lehet véletlen, hogy problémák éppen akkor jelentkeznek, amikor az Activision botrány miatt tömeges kilépések történnek a cégnél, sőt a Raven Software csapatából rengeteg embert rúgtak ki. Az ő hiányukkal most a cég nem igazán tud mit kezdeni.

Te lemondasz a játékról?

Ezt láttad már?

Kiderült, hogy mi fagyasztja szénné a Warzone felhasználók gépeit és konzoljait

 

https://leet.hu/xmas/

×