A játék egyik alapvető mechanikájáért felelős eszköz lehet a bűnös.

A Warzone első szezonos és azt követő ünnepi frissítése sem sikerült túl jóra. Gyakorlatilag naponta futhatunk bele game-breaking jellegű hibajelenségekbe, illetve a teljesítménnyel is komoly problémák adódnak. Sok PC-s és konzolos játékos is arra panaszkodik, hogy a játék 10-15 másodpercre is képes kifagyni, laggolni, de szélsőséges esetben akár az asztalon vagy a konzol menüjében is találhatjuk magunkat.

Kiderült az egyik bűnös!

Óvatosan a Buy Station-ökkel

Game freezes for 5-10 seconds every time I go to the buy station
by inCODWarzone

Több Reddites és Twitteres bejegyzés alapján is arra jutottak a játékosok, hogy a fagyások egy részéért egyértelműen a Buy Station-ök okolhatóak. A rengeteg kommentből kiderült, hogy a felhasználók jelentős része 5-15 másodpercre is kifagy a tárgy közelében, a fenti bejegyzés írója pedig sokszor az Xbox menüjében találja kapásból magát.

A Rebirt Ishlandet visszahozó frissítés óta lehet aktív ez a bug. Néhány hozzászólás szerint nem is kell feltétlenül használni az eszköz, elég ha a közelében vagyunk egynek. Remélhetőleg a fejlesztők a karácsonyi szünetből visszaérve javítják az elmúlt hétben felmerült hibákat, mert lassan már tényleg a játszhatatlanság határait súrolja a Warzone Pacific.

Venom, te vagy az? – Továbbfejlődött a Warzone fegyverek bugja

https://leet.hu/samsung/

×