Jelenleg a FIFA 22-ben 2 féle Token közül is lehet gyűjteni, hogy utána valami menő dologra beválthassuk őket. Sajnos nem kevés Token-ről van szó, bárki elkeveredhet.

Az Icon Swaps után most a Winter Wildcards Token nevű zsetonok kerültek be a játékba nemrégiben. Ezzel az EA 2 lehetőséget is biztosított, hogy kiélhessük gyűjtögetési szenvedélyeinket, valamint valami nagyobb és ütősebb dologra válthassuk a megszerzett Token-eket.

Mint ahogy korábban is említettük, pontosan 24 db Token zsebelhető be, dec. 26-ig, amikor is a megszerzett zsetonok beválthatóak lesznek játékosokra, csomagokra, mezekre, szóval jó cuccok várhatóak. Rendhagyó a FIFA szériák során, hogy ennyi Token lett elérhető rövid idő alatt, hiszen az Icon Swaps-nál is csak 18 érhető el.

Ez a nagy szám sajnos visszás is lehet, hiszen ahogy telnek a napok, könnyen összezavarodhatunk abban, hogy mennyi Token szerezhető még meg, mit hagytunk ki, stb. A következő Tracker-t Reddit-en találtuk, teljesen jó sorvezető arra az esetre nézve, ha bárki összezavarodna (a képen a már korábban bezsebelhető ex-Tokenek szerepelnek):

saw this on ig, how would you spend your 25 tokens? from fut

 

Szerintünk ez egy teljesen jó kis mentőöv azoknak, akik hajlamosak összezavarodni a számokban. Egyszóval: Köszi, Reddit, köszi, EA! 

Ti megszereztétek eddig az összes meglévőt?

 

Ezt olvastad már?

Ajjaj, ezen még dolgozni kellett volna – A Pandev-baki

×