Tegnap este érkezett egy SBC-ből megszerezhető újabb játékos, a macedón legenda, Goran Pandev Winter Wildcards lapja, egy „kis” furcsasággal.

Goran Pandev, a Seria A-ban szereplő Genoa csatára, a macedón válogatott zászlóshajója érkezett ezúttal egy Winter Wildcards lappal a FIFA 22-be, amelyet egyetlen SBC küldetés teljesítésével lehet bezsebelni. Ezzel az EA sokak örömére az olasz bajnokság-párti játékosoknak kedvezett, amire az elmúlt időszakban csak kevés példa volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ChuBoi | FIFA 22 (@chuboi) által megosztott bejegyzés

Alapvetően egy erős csatárral erősíthető így bárki Serie A csapata, a 80-as Agility-t és a nemzetiségi link-et kivéve erőteljesen ajánlott beszerezni a veterán csatár lapját, ha akarunk egy jó befejező és labdabiztos támadót. A legjobb, hogy mindössze kb. 60 000 Coin-ra van szükségünk a teljesítéséhez.

Ez mind szép és jó, de hol a csavar?

Nos, az EA hajlamos volt arra, hogy bizonyos játékosok In Game arcai nem úgy kerültek bele a játékba, hogy tükrözzék a valóságot; előfordult olyan is – gondoljuk a néhány évvel ezelőtti Ribéry-incidensre-, hogy a meccs közben majdnem, hogy a karikatúrája volt az élő játékosnak az, amit a meccsben láttunk.

Később, Ribéry esetében ezt helyrehozták, ugyanis nagy port kavart az ügy. Azt hittük, hogy ez nem fog megismétlődni, erre most itt van Pandev esete:

Warning: pandev has generic game face from FIFA

Vajon mikor fog az EA ezzel kezdeni valamit? Mikor válik ez a probléma nem visszatérővé?

Szerintetek melyik játékos arca nem hasonlít még az eredetire?

 

Ezt olvastad már?

Bárcsak tényleg jönne! – Így nézne ki Ibra Winter Wildcard lapja

×