Már egyre többen várják, hogy megtörjön a jég Ibrahimovic és az EA között. Miért is ne történhetne meg még 2021-ben?

Néhány korábbi cikkünkben már foglalkoztunk azzal, hogy mennyire időszerű lenne, ha végre újra kaphatna speciális lapot a veterán nagyágyú, Zlatan Ibrahimovic. Az EA-vel történt összezördülése eléggé meghatározta azt, hogy sajnos nem kapott az elmúlt időszakban számottevő speciális kártyát.

Az ünnepekhez közeledve, ahogy kijött a Winter Wildcards Promo, mindenkinek eszébe juthatott, hogy vajon mi lenne, ha ezzel az eseménnyel térhetne vissza Ibra a speciális lapokhoz. Találgatások és jóslatok is jelentek meg ezzel kapcsolatban, a legütősebb Twitter-ről származik, az ImADuckQuackk nevű felhasználó kapott egy infót, hogy érkezhet a veterán legenda speciális lapja a játékba.

Nos, ha valódivá válik a felvetés, akkor azt kell mondjuk, hogy egy erős visszatérése lehet a játéknak ez a Serie A lap. Egyedül a védekező értéke van pusztán csak 88 alatt, minden más eleme egyenesen a beast kategóriába sorolható lehetne.

Egy biztos: amennyiben megjelenne, nagyon sokan lennénk azok, akik mindent megtesznek, hogy ezt a lapot megszerezzék és beépítsék a team-be. Bízzunk benne, hogy az EA a játékosok érdekében végre tesz azért, hogy megtörténjen a karácsonyi csoda.

Ti mit gondoltok? Meddig húzza még ezt az EA?

 

Ezt olvastad már?

Mit gondoltok? – Vajon ki lehet idén eddig a legjobb kapus?

×